Šoping

HUGO: SUNCE U FOKUSU

Topla paleta boja podiže dobro raspoloženje i svaku odevnu kombinaciju čini razigranom i dinamičnom. Brend Hugo nam donosi večne komade koje možete kupiti odmah!

Harper's BAZAAR bira TIKE favorite

Proleće je uveliko tu, a mi smo odlučili da damo time-out vrtoglavim potpeticama i na prvo mesto fashion cipelarnika stavimo patike!

Liu Jo - Shopping vodič 4

Budite glamurozne, moderne, jedinstvene, oživite kreativnost, jer ženstvenost podrazumeva i snagu i nežnost. Modni tim Harper’s BAZAAR-a izdvaja 10 neodoljivih komada koje možete kupiti odmah.

HUGO, Modni crush: Kako da nosite suknju ovog proleća

Iskustvo u odevanju se odlikuje sposobnošću kombinovanja različitim stilovima.

Liu Jo – Shopping vodič 3

I ove nedelje, prevrnuli smo online rafove italijanskog brenda Liu Jo i izdvojili omiljene komade, koji već danas mogu biti vaši!

Levi’s - Shopping vodič

Prva asocijacija na kultni američki brend Levi’s je definitivno džins! Svaki komad od teksasa je zabavan, jer nudi bezbroj opcija za kombinovanje, a što ga duže nosite, menjaće svoj karakter i biće vam još draži. Osim denim odevnih komada, u ponudi su i modni dodaci kao i drugi odevni komadi, savršeni za gradsko cunjanje. Pogledajte ovonedeljne favorite na Harper’s BAZAAR fashion polici.

Ekskluzivne Zara kolekcije samo u Galeriji Belgrade!

Samo u Galeriji Belgrade, u novootvorenoj Zari, mogu se naći ekskluzivne kolekcije, koje su deo must have rubrika svetskih modnih magazina.

Liu Jo - Shopping vodič 2

Odevni komadi i aksesoari kao simboli prefinjene, dinamične i moderne ženstvenosti. Liu Jo karakteriše inventivnost i originalnost u dizajnu, kvalitet upotrebljenih materijala, brižljiva izrada predmeta jesu one karakteristike koje su milanski brend učinile čuvenim, prestižnim i prepoznatljivim u svetu. Modni tim Harper’s BAZAAR-a predstavlja 20 neodoljivih komada koje možete kupiti odmah!

Liu Jo Shopping vodič

Modni tim Harper’s BAZAAR-a predstavlja 30 Liu Jo must-have komada kao stilsku uvertiru u razigrano proleće.

Komforna zona

Modni tim Harper’s BAZAAR-a predlaže vam ovonedeljne favorite koje možete kupiti odmah!