30 sjajnih ideja za savršen poklon za Dan zaljubljenih

Ljubav se uvek mora slaviti, posebno u ovim neizvesnim vremenima.

Iako se kod nas Dan Zaljubljenih "ne slavi", nije suvišno znati da su dobra dela Svetog Valentina proslavljena sa velikim oduševljenjem u Rimskom carstvu, festivalima koji su se održavali svakog 14. februara i koji su, mimo njihovog verskog porekla, na kraju postali sekularni praznik kojim se slavilo ljubav i prijateljstvo.

Prekršiti rutinu i odrediti dan u kalendaru za proslavu najlepšeg osećanja uvek je dobra ideja, a još bolje je ako to uradite sa poklonom, kutijom iznenađenja pomoću koje ćete drugoj osobi reći koliko vam znači.

Ove godine više nego ikad, vreme je da iznenadimo, zabavimo se, ostavimo neizvesnost i sačuvamo jedinstveno osećanje koje oplemenjuje. Odeća, parfemi, uređaji, sitnice... postoji mnogo načina da i malim znacima pažnje pokažete ljubav i koliko vam je neko bitan.

Pripremili smo za vas bogat izbor predloga, vaše je da odaberete poklone za sve ljude koje volite.

foto:promo

Pročitaj još iz kategorije Šoping

10 komada iz Zare koje sada možete kupiti upola cene

Iako proleće zvanično nije počelo, brendovi počinju da predstavljaju svoje nove kolekcije i sezonsku odeću, što znači da ćemo zimske komade loviti po sniženim cenama.

Spremne za proleće

Sa prvim zracima sunca, nestrpljivo iščekujemo proleće i novu modnu sezonu! Prošla godina naučila nas je mnogo čemu, između ostalog, pametnijem odabiru odevnih komada. Nova normalnost je pred nama a mi biramo ključne komade za poslednju nedelju sunčanog nam februara. I da, Bazaar 7 vas očekuje i sledeće nedelje. Stay tuned!

Otvoren najveći Nike shop u Istočnoj Evropi

Najveći Nike shop u Istočnoj Evropi zvanično je otvoren u TC Galerija Belgrade na prvom spratu, a poznati brend je ovom prilikom predstavio potpuno novi koncept koji nudi jedinstvene usluge dostupne samo u Galeriji.

Zeleno, volim te, zeleno – 12 neodoljivih komada koje možete kupiti odmah!

O da, zelena će ovog proleće dobiti svojih pet minuta! Ekscentrična i vedra, posle revija za proleće/leto 2021. zelena dominira i pravo je modno osveženje.

Stigao je Ultraboost 21 i sa sobom nosi neverovatnu energiju

Sport ima posebnu moć da transformiše živote ljudi. Iz tog razloga, popularni sportski brend adidas veliku pažnju posvećuje razvoju patika za trčanje, a nova silueta ULTRABOOST 21 Triplle Yellow donosi energiju za pokretanje pozitivnih promena. U vreme kada je ceo svet pogođen pandemijom koronavirusa, trčanje je nešto što veliki broj ljudi održava u pokretu, daje im novu energiju i pomaže im da ostanu pozitivni.

Zaljubi se u...

Obeležavanje Dana zaljubljenih u SC Stadion