DO SADA NEVIĐENO! UŠĆE Shopping Centar - prvi šoping centar u regionu koji je lansirao svoj brend

Moda je samoizražavanje. Birate odeću koja vas privlači. Želite da vaša odeća govori nešto značajno svetu oko vas.

Vrsta odeće koju nosite - i vrsta aksesoara koje koristite - mnogo govori o tome ko ste, odakle ste, šta radite i kako se osećate. Ono što oblačite, šalje neverbalne znake drugim ljudima. Naša odeća pokazuje kolikom snagom raspolažemo, koliko uticaja imamo, koliko zarađujemo... Ona odražava naše trenutno raspoloženje, naše težnje i naše želje. 

Kada prepoznate osećanja koja želite da vaša odeća izazove, lakše je odabrati prave komade. I ovde se ne radi o trendovima, uz težnju da po svaku cenu ponesemo najmodernije stvari, već o tome koliko smo sposobni da se izrazimo kroz pravi odabir odevnih komada i aksesoara. Upravo to je razlog zašto je UŠĆE Shopping Centar otvorio svoju brend prodavnicu.

 „NAJBOLJI IKAD“ proizvodi čekaju vas u novootvorenoj UŠĆE prodavnici na centralnom trgu centra i biće dostupni u svakom trenutku. Posebna draž celog projekta leži u činjenici da je same proizvode dizajnirao Slavimir Stojanović – FUTRO, grafički dizajner, koji je bio i idejni tvorac UŠĆE logoa. Njegov kreativni duh, zanimljiva biografija i emotivna konekcija sa brendom izrodili su duhovita rešenja za UŠĆE prodavnicu, sa krajnjim ciljem da ljude navedu da više prate svoj „vajb“ i budu u skladu sa svojim vrednostima.

Zato, LAGANO zakoračite u UŠĆE Shopping Centeru, jer SAD.ODMAH. vas očekuju DO SADA NEVIĐENO inspirativni odevni komadi koji vam pružaju mogućnost da budeti VAN SERIJSKI PRIMERAK.

Pročitaj još iz kategorije Šoping