Dnevni horoskop 22.09.2021. - 23.09.2021.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Rad sa ljudima može biti zanimljiv ako pre donošenja konačnog suda saslušate i njihovo mišljenje i potrebe. Učenjem o tuđim potrebama učite mnogo i o sebi.

Bik

Malo vam fali da odustanete od onoga što ste započeli samo zato što nemate slične vrednosti sa osobom koja je preko puta vas. Možda je baš to najbolji razlog da prihvatite razlike, umesto da terate inat.

Blizanci

Danas ste spremni na kompromise i ispunjavanje tuđih prohteva, ali zapitajte se da li je i druga strana spremna isto da učini za vas. Znajte svoje granice.

Rak

Potrebni ste danas nekom od članova porodice. Možda niste raspoloženi da sada slušate jednu istu priču, ali pokušajte da razumete ako reagujete, zašto reagujete baš na taj način.

Lav

Imali ste dovoljno vremena da razmislite o svojim odnosima sa bližnjima, sada je vreme da primenite u praksi ono što smatrate da ste apsolvirali. Danas je dan za praktičnu primenu naučenog.

Devica

Donošenje odluke o odnosu sa vama bliskom osobom nije ni najmanje jednostavan zadatak. Da li želite iste stvari i da li se možete naći negde na sredini je pitanje koje bi valjalo da postavite jedno drugom.

Vaga

Ne plašite se da prihvatite odgovornost za korake koje preduzimate ovih dana. Iako želite da pitate druge za mišljenje, ipak se prvo posavetujte sa samim sobom.

Škorpija

Možete se danas osloniti na druge u momentu kada osetite da vam je teško. Možete sve i sami, ali je pametno da danas racionalno trošite svoju energiju.

Strelac

Neko vama drag je iznenada rešio da promeni svoj život za 180 stepeni. Vaša podrška bi bila od velike pomoći, ali uzdržite se pridika, jer one neće biti lako prihvaćene.

Jarac

Imate moć da danas usmeravate ljude u pravcu koji vama najviše odgovara. Pazite da to usmeravanje ne preraste u manipulaciju, jer univerzum uvek isporuči ono što mu pošaljemo.

Vodolija

Dolivanje ulja na vatru danas može drastično pogoršati situaciju. Vaše reči mogu izazvati bunt i revolt koji ne želite sebi da priredite. Na kraju dana sve se svodi na pitanje koliko želite da živite u miru, a koliko vam je neophodno da isterate svoje do kraja.

Ribe

Nemate iste vrednosti kao osoba sa kojom ulazite u ozbiljniju konverzaciju, stoga dok god budete uveravali druge da su vaša stanovišta u pravu, nećete uspeti da napravite nikakav pomak ka razumevanju.