Dnevni horoskop 04.07.2021. - 05.07.2021.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

Ovan

 Potrudite se da provedete dan sa voljenom osobom ili se angažujte oko simpatije. Bićete jako zadovoljni dešavanjima koja pokrenete. Po pitanju finansija budite oprezniji – lako trošite novac, pa u kupovinu ponesite manje sume….

Bik

Tranzitni Mesec u vašem polju ličnosti daje vam dobro raspoloženje, ali I osećaj za trenutak. Možete danas napraviti velike pomake, naročito u odnosima sa osobama koje su vam bitne, jer umete da se postavite na pravi način.

Blizanci

Lako je danas doći do rešenja, naročito za probleme u emotivnom segmentu. Lako možete pokrenuti voljenu osobu, razgovarati sa njom, naći načine da I sebi I drugoj strani maksimalno ulepšate ovaj dan. Pokušajte da se opustite I da uživate.

Rak

Trazitni Mesec u vašem polju prijatelja, provoda, zabave – najviše će vas tokom dana vući u kontakte sa društvom. Neki od vas će organizovati dešavanje kod svoje kuće I prijateljima prirediti zabavu I dobre momente. Baš onako kako što vi znate.

Lav

Umećete danas da pronađete pravi način da nekim osobama koje vas interesuju, ili pak emotivnom partneru, priđete I ostvarite dobar kontakt I komunikaciju. Mogućnost zanimljivih susreta pa svakako iskoristite dan za izlazak i druženje.

Devica

Tranzitni Mesec u polju planova daje vam šansu da ostvarite nešto o čemu ste danima razmišljali. Odlično ćete biti raspoloženi tokom celog dana I ovo vreme biste trebali da iskoristite I da maksimalno pokrenete I popravite odnos sa voljenom osobom.

Vaga

Danas biste mogli da napravite neke promene u odnosu sa voljenom osobom. Pravi je momenat da se poradi na komunikaciji, da se neka pitanja reše i unese dobra atmosfera u odnos. Okrenite se jedno drugom, čekaju vas zanimljivi momenti ali i velika strast.

Škorpija

Tranzitni Mesec u polju ozbiljnih emotivnih partnerstava, ali I ljudi sa kojima dolazite u kontakt daje vam danas veliku priliku da odnose koji su vam bitni sredite. To će povremeno biti zahtevan zadatak, ali ga možete završiti više nego uspešno.

Strelac

Ne dozvolite povremenim nesigurnostima ili padovima raspoloženja da vam pokvare ovako lep dan. Imate odlične mogućnosti da budete u dobrom kontaktu I sa voljenom osobom, ali I sa prijateljima I članovima porodice.

Jarac

Tranzitni Mesec u polju ljubavi, zabave, kreativnosti, dobrog raspoloženja I životnih radosti doneće vam podsticajne momente I dobre kontakte sa drugima. Moći ćete da pokažete svu toplotu, harizmatičnost I energiju svoje ličnosti.

Vodolija

Polje doma I porodice je naglašeno tranzitnim Mesecom I danas bi bio odličan trenutak da se više posvetite ovim svojim relacijama. Možete napraviti pozitivne promene, ukoliko se samo malo potrudite. Pokrenite pitanja koja vas muče.

Ribe

Polje pokreta, dogovora, komunikacije, kontakata sa drugima u vašoj okolini – naglašeno je tranzitnim Mesecom, pa ćete danas imati potrebu da kažete sve ono što želite ili što vas muči. Pravi momenat da se angažujete prema partneru ili osobi koja vas jako privlači.