Dnevni horoskop 27.10.2021. - 28.10.2021.

Autor horoskopa: Gordana Antić

Ovan

Prepustite se novim idejama upravljanja finansijama. Nemojte se danas iznenaditi ako neočekivano dobijete novac ili poklon, ili ako se pojavi mogućnost da brzo dodatno zaradite.

Bik

Iako ste imali iste vizije sa nekim, danas počinju da na površinu izbijaju razlike koje niste očekivali. Prihvatite promene i budite deo njih.

Blizanci

Vaši planovi vas danas motivišu na akciju, ali ono što vam nedostaje danas je doza realnosti. Pogledajte svoja prethodna iskustva i koji je bio kamen spoticanja na vašim dosadašnjim putevima, to je mesto koje traži dublji uvid ili promenu strategije.

Rak

Oslobađanje od prošlosti i starih obrazaca zvuči jednostavnije nego što zapravo jeste. Držanje starih uverenja i ponavljanje istih grešaka neće doneti drugačije rezultate. Unesite bar minornu promenu u svoj život danas.

Lav

Prijaće vam danas da vam ljudi govore o vašoj nepokolebljivoj volji i kako zračite harizmom, no priznaćete da je ponekad teško da sačuvate svoja prava osećanja. OK je biti ranjiv i imati loše dane, to je glavna poruka ovog dana.

Devica

Danas primenjujete u praksi svoje ideale i principe. Saosećajni ste i izuzetno ljubazni prema ljudima sa kojima se srećete. Ono što danas zračite, to i privlačite u svoj život.

Vaga

Želja za avanturom je sve primamljivija, ali potrudite se da danas završite na vreme obaveze koje ste prihvatili na poslu. Možda danas niste najproduktivniji, ali uradite današnji posao korektno, kako vam se ne bi potkrala neka greška.

Škorpija

Vaše samopouzdanje eksponencijalno raste sa svakim otkucajem sata. Svoje emocije ste vešto prikrili, i u želji da se distancirate od drugih, vi suprotno tome postajete magnet koji privlači druge ljude da orbitiraju oko vaše ose.

Strelac

Promena rasporeda vam može stvoriti olakšanje i smiriti nervozu koja u vama tinja. Možda su vam jednostavno dosadile radne obaveze i u potrazi ste za nečim što će vam zaokupiti um i držati pažnju.

Jarac

Sigurni ste u put koji ste pred sobom postavili i čini se da vas ništa sa njega ne može skolniti. Pa ipak, neko od prijatelja ili kolega vas danas može omesti i zahtevati promene u vašem "savršeno postavljenom planu".

Vodolija

Vaše emocije danas prave velike oscilacije zbog čega vam je teško da ostanete pribrani u mnogim situacijama. Radite na uspostavljanju ravnoteže i sva neočekivana dešavanja sačekajte sa dobrodošlicom.

Ribe

Možda je vaša empatija dostigla novi nivo i zato želite da ljudima oko sebe olakšate patnju, pružajući svoju ruku ili dajući svoje rame za plakanje. Ipak, budite pažljivi da vas neka zver u ljudskom obličju danas ne ugrize.