Kultura

Luka Tripković preporučuje: Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-a, daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

O ovim poznatim ličnostima se trenutno snimaju filmovi - i jedva čekamo da ih pogledamo!

Uvek smo voleli filmove koji su snimljeni po istinitoj priči jer nam oni daju uvid u živote likove o kojima smo do sada samo čitali.

Šta gledamo u avgustu: Novi filmovi i serije na Netflixu koje ne želimo da propustimo

Ovog leta morate da nađete način da sebi ispunite slobodno vreme tako da se maksimalno opustite – a za to su vam potrebne samo dve reči: Netflix i chill (Ipak 3, ups).

Predviđamo: 6 filmova sa Filmskog festivala u Kanu koji će biti veliki hit u 2021!

Lineup 74. Filmskog festivala u Kanu doneo nam je fantastičan mjuzikl u kom glumi Adam Driver, kao i najnoviju vizuelnu poslasticu Wesa Andersona.

Šta da čitaš, slušaš, gledaš i posetiš ove nedelje?

U novoj, redovnoj rubrici Harper's Bazaar-a naši gosti iz sveta kulture, umetnosti, mode i show bizz-daće vam ideju kako da na provereno kvalitetan način provedete slobodno vreme i nahranite dušu!

Najbolji White party na Jadranu!

Veliki White Party s produkcijskim potpisom Nikki Beach Montenegra, zakazan je sa subotu 31. jul na ovoj spektakularnoj lokaciji u akvatorijumu tivatskog zaliva.

Od Martina Scorsese-a do Romana Polanskog: 10 esencijalnih neo noir filmova

Prilično smo sigurni da Pulp Fiction, Velikog Lebovskog i Blade Runner ne biste stavili u istu kategoriju, pogotovo ne onu koja podrazumeva “noir”. Međutim, oni i te kako pripadaju istoj kategoriji, tačnije istom žanru.

Sound of Summer: Ne propustite nastup Dejana Petrovića i Big Band orkestra na Nikki Beach Montenegru!

Veliki muzički spektakl Dejana Petrovića i Big Band orkestra zakazan je za četvrtak 15. jul na Nikki Beach-u u Crnoj Gori, čime započinje serijal sjajnih žurki na ovom plažnom klubu, pod nazivom Sound of Summer.

Escaping the Palace: objavljen prvi trejler za novi film o životu Meghan Markle i princa Harryja

Odbijanje kraljevskih dužnosti princa Harryja i Meghan Markle i preseljenje u Sjedinjene Države toliko su impresionirali svet da su čak postali osnova za zaplet novog filma!

Letovalište Tiing Tejakula na najsofisticiraniji način ističe „divlju“ džunglu Balija

Prizori iz bajki, moderni luksuz i estetika džungle...