Film koji jedva čekamo: “Blink Twice” intenzivni triler u režiji Zoë Kravitz

I njen dečko, Channing Tatum, uglavnoj ulozi.

"Blink Twice" film u režiji Zoë Kravitz

Zoë Kravitz prvi put je zauzela poziciju rediteljke za misteriozni triler “Blink Twice” – koji je prvobitno nosio naziv “Pussy Island” – i izgleda kao film koji se ne sme propustiti.

U filmu glumi njen emotivni partner Channing Tatum, kao i zvezda serije “The End of the F***ing World”, Naomi Ackie. Channing je otvoreno govorio o tome kako je bilo raditi na filmu sa Zoë i kako je to “učvrstilo” njihovu vezu. “Raditi sa svojim partnerom… Znam da se mnogi plaše toga, ali to je nešto što nas je zaista učvrstilo”, rekao je. “Jednostavno nas je zbližilo.”

"Blink Twice" film u režiji Zoë Kravitz

Zoë je radila i na scenariju filma “Blink Twice” sa piscem E.T. Feigenbaumom, koji je takođe radio na seriji “High Fidelity”, u kojoj je ona igrala glavnu ulogu.

Da li su Zoe Kravitz i Channing Tatum najbolje odeven holivudski par?

Jedva čekamo da vidimo šta je ona stvorila! Evo šta znamo o filmu do sada.

Radnja filma “Blink Twice”

Sinopsis filma glasi: “Kada tehnološki milijarder Slater King (Tatum) upozna konobaricu Fridu (Ackie) na svom dobrotvornom gala događaju, poziva je da mu se pridruži i njegovim prijateljima na odmoru iz snova na njegovom privatnom ostrvu. Divlje noći brzo se pretvaraju u sunčane dane, ali kada počnu da se dešavaju čudne stvari, Frida mora da otkrije istinu ako želi da preživi.”

Izgleda veoma napeto – prijavljujemo se!

"Blink Twice" film u režiji Zoë Kravitz

Glumačka postava filma “Blink Twice”

Pored Naomi Ackie i Channinga Tatuma, u filmu će se pojaviti Christian Slater, Simon Rex, Adria Arjona, Haley Joel Osment, Kyle MacLachlan, Geena Davis i Alia Shawkat.

"Blink Twice" film u režiji Zoë Kravitz

Datum premijere filma “Blink Twice”

Film će biti prikazan u bioskopima 23. avgusta.

Trejler za film “Blink Twice”

Foto: Profimedia, youtube

Najnovije