Carrie Bradshaw ponovo u bluzi staroj 24 godine?

Da li je ovog puta bolje stilizovala?

carrie bradshaw

U 15. epizodi treće sezone serije Sex and the city, Carrie Bradshaw donosi nekoliko neobičnih odluka. Upušta se u vezu sa muškarcem koji živi sa roditeljima i vodi prodavnicu stripova. Prihvata sastanke koji se svode na zabavu iz srednjoškolskih dana. Nosi Chanel bluzu naopako – uz šarene kapri pantalone i maramu na glavi. (Ups)

Ista epizoda ujedno je i poznata po tome Samantha Jones organizuje bar micvu za dragocenu tinejdžerku, dok Miranda Hobbs dobija protezu za zube. Tematska poruka epizode, “Da li smo u 34. godini još uvek kao sa 13?”, nosi se sa određenim humorom.

Dve dekade kasnije, naša heroina je bila primorana da odraste – smrt muža i nekoliko novih važnih prijateljstava učinili su svoje. Ovo je jasno prikazano na najnovijim fotografijama sa seta serije „And Just Like That“.

Tu možemo videti ponovnu pojavu iste Chanel bluze, ali ovaj put nošene na pravilan način. Sarah Jessica Parker je bila obučena u ovaj arhivski komad uz suknju s niskim strukom i sandale sa kaiševima, dok se mučila sa jednostavnim komadom tehnike – iPhone-om. (Neke stvari se ipak ne menjaju.)

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije