Da li ćemo ponovo gledati legendarni lik Kim Cattrall?

Dok željno iščekujemo njeno pojavljivanje, osvrnimo se najbolje momente Samanthe Jones u seriji "Sex And The City".

kim cattrall

Da li će biti još života za lik Samanthe Jones u trećoj sezoni serije “And Just Like That’? Čini se da postoji velika mogućnost da se Kim Cattrall vrati u seriju na platformi Max, ali kao u drugoj sezoni, možda će postojati ozbiljni uslovi. Iako Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall nisu popravile odnose, ona, zajedno sa Cynthiom Nixon i Kristin Davis, razume da je Cattrallin lik “neophodan” za priču i za strastvene fanove.

Zašto je lik Kim Cattrall neophodan?

kim cattrall

Lik Samanthe unosi jedinstvenu energiju i dinamiku u priču. Samantha Jones je poznata po svom samopouzdanju, slobodoumnosti i duhovitosti, što pruža osvežavajući kontrast u odnosu na ostale likove. Njena otvorenost prema seksualnosti i hrabrost u suočavanju sa životnim izazovima čine je uzorom za mnoge žene koje se poistovećuju sa njenom hrabrošću.

kim cattrall

Takođe, Samantha unosi dozu glamura i humora u seriju, balansirajući ozbiljne i emotivne trenutke sa svojom nepokolebljivom verom u uživanje u životu. Njen povratak obogatio bi narativ serije, čineći ga kompletnijim i uzbudljivijim, a samim tim i usrećio milione žena širom sveta.

Sukob Kim Cattrall i SJP

kim cattrall

Postoji mala mogućnost da bi Kim Cattrall mogla završiti u scenama sa ostale tri žene, ali opcija na daljinu je možda najbolji način da se reše postojeće tenzije. Napetost tri protiv jedne prvi put je primećena pre 20 godina na dodeli Emmy nagrada 2004. godine kada je Cattrall sedela odvojeno od svojih koleginica.

Razdor među ženama dostigao je vrhunac 2018. godine nakon iznenadne smrti Cattrallinog brata, kada je Parker izrazila saučešće u Instagram objavi. Cattrall je posvetila objavu svojoj bivšoj prijateljici, napisavši, “Ne treba mi tvoja ljubav ni podrška u ovom tragičnom trenutku @sarahjessicaparker.” Cattrall i Parker verovatno nikada neće biti prijateljice ponovo, ali Samantha bi ipak mogla da se vrati u trećoj sezoni.

Najbolji momenti Samanthe Jones

Dok željno iščekujemo njeno ponovno pojavljivanje, osvrnimo se najbolje momente Samanthe Jones.

Lik Samanthe Jones je oduvek bio ispred svog vremena. Njen lik je otelotvorenje samostalne žene, koja ne preza od društvenih normi i ograničenja.

Samantha je oduvek govorila sve što su drugi mislili, radila kako su drugi potajno želeli i sve to sa stilom i stavom.

Njen lik pružio nam je bezbroj nezaborvanih momenata, koji su imali ogromnog uticaja na čitavu generaciju, zbog čega je i dalje omiljena među milionima žena širom sveta.

Foto: Instagram, Profimedia

Najnovije