“Emily in Paris” vraća se za 5. sezonu! Otkrivamo sve detalje

Avanture Emily Cooper u Parizu i Rimu još uvek nisu gotove.

Nakon što je četvrta sezona Emily in Paris objavljena tokom leta 2024. godine, Netflix je zvanično obnovio ovu romantičnu komediju za petu sezonu. Striming gigant je potvrdio ovu vest video snimkom sa zvezdom Lily Collins. “Ne postoji mesto kao što je Rim,” kaže glumica pre nego što uzme gutalj kafe iz espreso šolje Emily in Paris, na čijem dnu je označen crveni broj “5”.

Darren Star izjavio je za Tudum: “Presrećni smo zbog neverovatnog odziva na ovu sezonu Emily in Paris i uzbuđeni smo što ćemo se vratiti za petu sezonu i nastaviti Emilyne avanture u Rimu i Parizu.” On je dodao da će Emily nastaviti svoj boravak u Rimu u petoj sezoni, ali će i dalje imati ulogu u Parizu.

Evo sve što znamo…

Emily će nastaviti svoj “praznik u Rimu” u 5. sezoni

U četvrtoj sezoni, Emily napušta Pariz i odlazi u Rim da bi otvorila novu kancelariju za agenciju Grateau. Tokom tog procesa, započinje novu ljubavnu priču s zgodnim Italijanom po imenu Marcello Muratori, kojeg tumači glumac Eugenio Franceschini.

Star je potvrdio za Tudum da će se Emilyne rimske avanture nastaviti u petoj sezoni. “Emily će imati prisustvo u Rimu,” rekao je. “To ne znači da neće biti u Parizu, ali će imati prisustvo u Rimu.” Starov cilj da Emily izvede iz Pariza bio je da “ostane ispred publike i odvede je na neočekivana mesta,” kao i da pokaže da “serija može imati veći uticaj.”

5. sezona će istraživati još jedan ljubavni trougao

Tokom gotovanja u Good Morning America, Collins je potvrdila da Emilyn italijanski ljubavni interes odražava novu stranu njenog karaktera. “Marcello je potpuno nova avantura koju želimo za Emily, jer u krajnjem slučaju želimo da Emily pronađe bolju ravnotežu između posla i života,” rekla je. “Želimo da vidimo Emily koja se smeška bez uslovljavanja. On dolazi u pravo vreme.”

Star je dodao: “Mislim da između njih postoji prava hemija i prava romantična povezanost. Veliki deo toga će se nastaviti da se razvija u sledećoj sezoni.”

emily in paris

Što se tiče Gabriela (Lucas Bravo), zgodnog francuskog kuvara i Emilynog povremenog ljubavnog interesa? Njih dvoje su završili četvrtu sezonu s Gabrielom koji je konačno prekinuo njihovu romansu—iako i dalje želi da bude sa marketinškom stručnjakinjom. “Nažalost, Gabriel mora da se suoči s posledicama svoje odluke,” rekla je Collins.

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije