Florence Pugh i Andrew Garfield zajedno na velikom platnu

Evo svega što znamo o ultra-emotivnom filmu "We Live in Time".

glorence pugh

“We Live in Time” je ultra-emotivan film Florence Pugh i Andrewa Garfielda, a upravo je objavljen trailer koji će vas rasplakati. Još od njihove hemije na dodeli Oskara 2023. godine, čekali smo na film sa Andrew Garfieldom i Florence Pugh – i sada ga konačno imamo sa “We Live In Time”, za koji je upravo objavljen veoma emotivan trailer. Film režira John Crowley, poznat po filmu “Brooklyn”, i verujemo da će ovo biti jedan od onih koji će vas oboriti s nogu.

florence pugh
‘We Live in Time’

Florence je ove nedelje na Instagramu objavila simpatičnu poruku o filmu: „Snimanje ovog filma je bilo neverovatno lepo iskustvo,” napisala je. “Oduševljena sam i ponosna što mogu da kažem da će uskoro biti dostupan svima vama. U međuvremenu, evo nekoliko lepih mrvica ;)”.

A sada je objavljen i trailer. Evo svega što znamo o filmu “We Live in Time”.

Zaplet “We Live In Time”

„Almut (Florence Pugh) doživljava promenu života zbog slučajnog susreta sa Tobiasom (Andrew Garfield), nedavno razvedenim muškarcem,” stoji u sinopsisu zapleta. „Ali nakon što se zaljube jedno u drugo, izgrade dom i započnu porodicu, otkriva se teška istina.”

florence pugh

Prema traileru, izgleda da Almut dobija lošu medicinsku dijagnozu, a par se fokusira na to kako da provode vreme zajedno, jer se plaše da im vreme ističe.

florence pugh

Ovo je sigurno emotivno za oboje. „Nije tajna da biram veoma intenzivne uloge,” rekla je Pugh tokom premijere filma “A Good Person” prošle godine, prema Variety. U tom filmu, koji je napisao i režirao njen bivši dečko Zach Braff, glumica igra oporavljajućeg zavisnika. „Volim da otkrivam ružnoću u ljudima. Volim da budem sirova. Volim kada dobijem scenario koji me izaziva, i nikada nisam izabrala ulogu osim ako me nije plašila.”

Glumačka ekipa

Pored Florence i Andrewa, u filmu će se pojaviti Adam James, Aoife Hinds, Marama Corlett, Heather Craney, Nikhil Karmar i Kevin Brewer. Oskarom nominovani glumac Benedict Cumberbatch će takođe biti izvršni producent.

Trailer izgleda prilično epski, nećemo lagati – volimo njihovu hemiju.

Datum izlaska “We Live In Time”

Film će premijerno biti prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru, a izlazak u SAD je zakazan za oktobar, pa se nadamo da će datum izlaska u Srbiji uslediti ubrzo nakon. Ostaćemo u toku.

Foto: PRofimedia

Najnovije