Harper's Bazaar Srbija

VELIKI POVRATAK: Pogledajte prvi trejler serije “Friends”!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Friends (@friends)

Internet se uzburkao kada je najavljena premijera okupljanja Prijatelja.

Dugo odlagano ponovno okupljanje Prijatelja „Friends Reunion“  konačno će biti premijerno prikazano na HBO Max 27. maja, kao što je otkriveno u prvoj najavi koja je objavljena juče i naravno izazvala je veliko uzbuđenje na Internetu, čak i ako ne otkriva baš mnogo.

Ali šta se tačno dogodilo i čemu takvo uzbuđenje?

Serija „Friends“ je upotpunila naše živote pre 17 godina sa celih 10 sezona, ali istina je da “Prijatelji” nikada nisu napustili naše televizijske ekrane.

Ono što do sada znamo

Protagonisti, ma koliko se trudili, nikada nisu uspeli da prevaziđu ulogu koja ih je proslavila, a nijedan sitcom nije ponovio njihov nečuveni uspeh.

Znali smo da će se njihovo ponovno okupljanje dogoditi pre ili kasnije.  Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry i Matt LeBlanc okupljaju se u epizodi koja će sigurno srušiti bilo koji televizijski rekord. Svi će oni biti tamo, neće biti apsolutno nikakvog gubitka.

Već je postalo poznato da je epizoda snimana na potpuno istim mestima na kojima je snimljeno 10 ciklusa (dva stana i legendarni kafić Central Perk). Ono što još uvek ne znamo je radnja priče, jer su okupljanje sami producenti okarakterisali kao „neimenovani specijalni scenario“, ali kako tizer svedoči, serija će biti prikazana pod naslovom „The one where they get back together“.

„Prijatelji“ su doživeli veliki uspeh,  koji im je zauzvrat doneo i ogromne nagrade. Nerealna suma od najmanje 2,5 miliona dolara po protagonisti, kako izveštava Variety, može zvučati preterano, ali sve pokazuje da će to biti potpuno tačno.

Najnovije