Hoće li biti pete sezone Emily in Paris?

Šta nas očekuje?

Lily collins u seriji Emily in Paris

Od trenutka kada je debitovala na Netflixu, serija Emily in Paris osvojila je svet svojom bajkovitom slikom Pariza, modnim izričajem i neodoljivim šarmom glavne junakinje. Danas, fanovi širom sveta uživaju u premijeri četvrte sezone, dok već sa nestrpljenjem iščekuju vesti o mogućoj petoj sezoni. Dok Emily nastavlja da osvajа srca Parižana, svi se pitamo – da li će njene avanture u Grаdu svetlosti trajati još jednu sezonu?

Iako se još uvek čeka zvanična potvrda, očekivanja su visoka. Netflix, poznat po pažljivom planiranju, verovatno želi da proceni uspeh četvrte sezone pre nego što obznani povratak serije. Ipak, znaci su ohrabrujući – od pop-up Lillet kafića u Parizu do integracije serije u reklamne kampanje za Olimpijske igre, jasno je da streaming gigant polaže velike nade u nastavak.

emily in paris

Planovi kreatora i produkcije

Darren Star, kreator serije, nije krio svoju želju da nastavi priču. U maju ove godine, ponudio je na aukciji malu ulogu u petoj sezoni, nagoveštavajući da bi snimanje moglo početi sredinom 2025. godine, pod uslovom da serija bude obnovljena. Ovaj potez pokazuje da je tim iza serije optimističan, čak i ako još nema formalne najave.

Ashley Park, Lily Collins i Philippine Leroy-Beaulieu

Glumačka postava: Povratak favorita

Iako članovi glumačke postave još uvek nisu zvanično potvrdili svoj povratak, očekuje se da se glavni likovi, uključujući Lily Collins kao Emily, vrate u petoj sezoni. Collins je u više navrata izrazila svoju ljubav prema seriji, posebno ističući blisko prijateljstvo sa Ashley Park, koja tumači Mindy. Njihova hemija na ekranu i van njega jedan je od ključnih elemenata koji privlači gledaoce.

lilz collins

Šta očekivati u petoj sezoni?

Fanovi se pitaju koliko dugo će Emilyina avantura u Parizu trajati. Hoće li napokon savladati francuski? Iako detalji ostaju u senci, jedno je sigurno – “Emily in Paris” nastavlja da bude nezaobilazna tema u svetu pop kulture.

Dok čekamo zvanične vesti, jedno je sigurno: šarm i stil Emily i dalje osvajaju srca gledalaca, a potencijalna peta sezona donosi još više razloga za uzbuđenje. Pratite Harper’s Bazaar za najnovije informacije o ovoj i drugim modnim i kulturnim pričama.

Foto: Profimedia

Najnovije