Harper's Bazaar Srbija

Jennifer Lopez će producirati ženske projekte za Netflix

Jennifer Lopez i njena produkcijska kuća Nuyorican Productions potpisali su višegodišnje partnerstvo sa streaming servisom Netflix.  

U okviru saradnje, Nuyorican Productions će režirati i filmove i TV serije. Kompanija koju Lopez vodi sa Elaine Goldsmith-Thomas fokusira se na projekte posvećene ženama – glumicama, piscima i filmskim stvaraocima.  Benny Medina biće producent narednog dela.

„Uzbuđena što konačno mogu da objavim svoje novo partnerstvo sa Netflix-om. Elaine, Benny i ja verujemo da za nas ne postoji bolja saradnja od partnerstva sa perspektivnom kompanijom za stvaranje sadržaja, koji nastoji da izazove konvencionalnu mudrost i pruža proizvod milionima ljudi širom sveta koji više ne gledaju na umetnost i zabavu ograničeno.“ – primetila je Jennifer.

Ugovor uključuje najmanje dva projekta u fazi izrade. U filmu „The Mother“ Niki Caro, Jennifer Lopez glumi ubicu koja izlazi iz skrovišta da bi naučila ćerku kako da preživi. Sada se zvezda priprema za ovu ulogu, a produkcija filma započinje ove jeseni. Premijera je zakazana za četvrti kvartal 2022. godine.

Drugi projekat biće The Cipher, adaptacija romana Isabel Ojeda Maldonado. Film će govoriti o specijalnom agentu FBI koji se krije od ubice.

Lopez je upravo završila snimanje Shotgun Wedding sa Joshom Duhamelom i Lenny Kravitzem u Dominikanskoj Republici. Film će premijerno biti prikazan 29. juna 2022.

bhub.com

Najnovije