Harper's Bazaar Srbija

Koja će glumica zameniti Ellen DeGeneres

Američka TV voditeljka i stand-up komičarka Ellen DeGeneres najavila je da se povlači sa mesta voditeljke nakon 19 sezona i preko 3.000 epizoda.

Njena poslednja sezona biće 19., koja će premijerno biti prikazana 2022. Prethodno je već želela da napusti projekat nakon 16. sezone, ali se predomislila i pristala da ga produži za još 3. Sada je spremna da promeni polje rada i počne da obraća više pažnje na životnu sredinu.

„Kreativna osoba sebi uvek treba da postavi nove ciljeve. Bez obzira koliko je dobra ova emisija, to za mene više nije izazov “, prokomentarisala je svoju odluku sama DeGeneres.

Podsetimo, skandal je oko emisije izbio prošlog leta. DeGeneres i kreatori emisije optuženi su za stvaranje toksične atmosfere na snimanju. Nekoliko članova osoblja reklo je da su se osećali ugroženima tokom snimanja programa. Tada su se pojavile glasine da će neko drugi zameniti voditeljku. Međutim, Ellen je nastavila da se pojavljuje u programu.

Voditeljka je takođe demantovala glasine da se ovog puta povlači sa televizije zbog skandala pre godinu dana: „Da je to razlog, ne bih se vratila na snimanje ove sezone“.

Kako je Page Six izvestio, glumica Tiffany Haddish preuzima palicu. Četrdesetogodišnja glumica nije bila slučajan izbor, jer je DeGeneres već zamenila kao gostujuća voditeljka u specijalnim emisijama prošlog oktobra i nedavno u aprilu. “Tiffany je voljena, duhovita i strastvena. Prva je na listi koja je dobila jutarnju emisiju, ima svež glas”, rekao je izvor.

Haddish je, naravno, pokazala svoju sposobnost u prezentaciji, jer je takođe učestvovala u emisiji CBS “Kids Say The Darndest Things.”

Takođe, još jedna osoba je na listi – Kelly Clarkson koja ima svoju emisiju sat vremena pre “The Ellen Show-a”. Emisija je stekla jaku publiku, stekavši poziciju najuspešnije u jutarnjoj zoni u poslednjih 7 godina, s brojevima koji se približavaju broju Ellen.

Ellen DeGeneres je odlučila da napusti svoju emisiju mnogo pre optužbi, već je snimila emisiju “Today” sa Savannah Guthrie, gde bi vesti objavila zvanično. Međutim vesti su procurile nekoliko dana ranije.

foto:Instagram

Najnovije