Kristen Bell i Adam Brody ponovo glume zajedno u novoj seriji “Nobody Wants This”

"Agnostik koji vodi podkast o seksu i rabin ulaze u bar..."

netflix adam brody kristen bell Nobody Wants This

Sinopsis zvuči kao početak glupog vica, ali Netflix ima mnogo više da ponudi u “Nobody Wants This”, novoj romantičnoj komediji sa Kristen Bell i Adamom Brodyjem u glavnim ulogama.

Rabin i voditeljka podkasta o seksu se zaljube? Nije baš tako jednostavno. “Nobody Wants This” prati priču o dvoje vrlo haotičnih pojedinaca sa veoma različitim životima — i religijama. Joanne, agnostička voditeljka podkasta, nalazi se u stalnom ciklusu loših veza i priče o tome deli na svom podkastu koji vodi zajedno sa svojom sestrom. (Podkast podseća na popularne podkaste u stvarnom životu, poput poznatog “Call Her Daddy”). S druge strane, njen izabranik, Noah, je jevrejski rabin čija majka želi da on ostane takav.

Sa svim preprekama koje su im se našle na putu, njih dvoje suočavaju se sa životom koji im se servira, bilo da je to zastrašujuće kao naporna buduća svekrva ili jednostavno različito mišljenje. Dvojac, kojeg tumače Kristen Bell i Adam Brody, očekuje se da privuče veliki broj gledalaca serije, budući da oba imaju impresivne filmografije.

netflix adam brody kristen bell Nobody Wants This

Kristen komedija nije ni malo strana i čini se da je savršena za ovu ulogu. Najpoznatija je po svojim ulogama u “The Good Place” i “Bad Moms”, a njeno komičko umeće je već vidljivo u trejleru od tri minuta.

Što se tiče Brodyja, njegova filmografija je puna različitih žanrova i uloga, uključujući njegovu kultnu ulogu kao šarmantnog, brzo duhovitog Setha Cohena u hit seriji “The O.C.”. Njegovo prikazivanje ekscentričnog tinejdžera koji voli stripove učinilo ga je pop-kulturnom ikonom početkom 2000-ih. Brody je od tada nastupao u različitim filmskim i televizijskim projektima, pokazujući svoju svestranost u komičnim i dramatičnim ulogama.

netflix adam brody kristen bell Nobody Wants This

“Nobody Wants This” neće biti prvi put da su se dvoje glumaca okuplja kako bi nasmejali publiku. U filmu “The Lifeguard” iz 2014. godine, Bell igra glavnu ulogu Leigh, koja se vraća u svoj rodni grad i dobija posao kao spasilac, dok Brody igra njenog bivšeg dečka Todda.

Oni se ponovo udružuju kako bi igrali vrlo različite likove, koji i dalje izgledaju da se zaljubljuju uprkos svim preprekama i razlikama. Pogledajte najnoviji trejler za “Nobody Wants This”, seriju koja će premijerno biti prikazana na Netflixu 26. septembra.

Foto/video: Netflix promo, Youtube

Najnovije