Harper's Bazaar Srbija

Legendarni modeli devedesetih u novoj dokumentarnoj seriji

Naomi, Linda, Cindy i Christy dolaze na Apple TV

Apple TV + nudi prijatnu dozu nostalgije uz potpuno novu dokumentarnu seriju pod nazivom „The Supermodels“.

Serija će se baviti karijerom legendarnih modela 90-ih: Linde Evangeliste, Cindy Crawford, Naomi Campbell i Christy Turlington. Sve zvezde koje su uticale na modnu scenu, pojavile su u seriji, osvrćući se na svoj put do slave i istražujući svoj stalni uticaj na modnu industriju i svet uopšte.

Apple TV + rezimirao je u saopštenju za štampu, napisavši: „Kako se modna industrija nastavlja redefinisati – i uloge žena u njoj – ovo je krajnja priča o moći i kako su se četiri žene okupile, utirući put onima koji će ih slediti“.

Naomi je projekat otkrila svojim obožavaocima, napisavši na Instagramu „Moje sestre Christy, Linda, Cindy i ja smo izuzetno uzbuđene što svoju priču delimo sa svetom. Nadamo se da će naše putovanje u seriji ohrabriti, motivisati i nadahnuti mlade ljude širom sveta.”

Cindy je podelila slična osećanja, napisavši: „Uzbuđena sam što ću se ponovo naći sa mojim dragim prijateljicama kako bih proslavila i otkrila način na koji su supermodeli vremenom prevazišli tradicionalne revije i granice modelinga u modnoj industriji“.

Tačan datum izlaska Supermodela još nije objavljen, ali spremni smo za jake doze nostalgije iz zlatnog doba modnih pista.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) onOct 6, 2020 at 11:00am PDT

Najnovije