Harper's Bazaar Srbija

Netflix ima novu opciju – “Pusti nešto”

Da li često provodite duge sate tražeći zanimljive emisije na Netflix-u, ne znajući šta da gledate? Sada izbor možete poveriti samoj platformi.

„Postoje trenuci kada jednostavno ne želimo donositi odluke. Npr. petak uveče nakon duge radne nedelje, porodično filmsko veče kada se niko ne može složiti oko odabira filmskog sadržaja. Svi smo to iskusili barem jednom do sada. Ponekad jednostavno želite otvoriti Netflix i zaroniti u neku novu priču. Zbog toga smo stvorili “Pusti nešto” opciju, uzbudljiv novi način odabira i gledanja sadržaja – izjavio je Cameron Johnson, direktor za inovacije proizvoda u Netflixu.

Klikom na ovo dugme dobićete slučajni film, seriju ili program za gledanje. U ovom slučaju, algoritam ove funkcije uzima u obzir preferencije vlasnika računa. Možda vam predloži nešto što niste završili sa gledanjem, nešto od svojih omiljenih ili neku novu uslugu. Za sada je funkcija dostupna samo u aplikaciji Smart TV.

„Kada tražite novu priču, pustite je da vas sama pronađe. Bez obzira da li želite da gledate nešto što već znate ili nešto sasvim novo, samo pritisnite „pusti nešto“, a Netflix-u prepustite ostalo. Vrlo jednostavno“, navodi se u saopštenju kompanije.

 

Najnovije