“Nobody Wants This” zvanično dobija drugu sezonu!

Ko još ne može da dočeka novu dozu seksi rabina?

serija NOBODY WANTS THIS

Serija se možda zove Nobody Wants This”, ali prema opsesiji fanova iskazanoj na internetu, izgleda da baš everybody wants this! – seksi rabina, Adama Brodyja, i njegovu ljubavnu priču sa Kristin Bell kao Joanne. Ne samo da su imali jednu od najboljih scena poljupca na televiziji koja se može meriti sa našim omiljenim scenama (gledamo vas, New Girl), već nas ostavljaju da želimo još, dok njihova veza prelazi na sledeći nivo. Dakle, hoće li biti još više ove divlje ljubavne priče?

Evo šta znamo o drugoj sezoni “Nobody Wants This”.

Da li ćemo dobiti drugu sezonu “Nobody Wants This”?

Nakon strpljivog čekanja na odgovor, Netflix je 10. oktobra potvrdio da će serija dobiti drugu sezonu.

O čemu će biti druga sezona?

Pošto je tek obnovljena za drugu sezonu, moraćemo da sačekamo i vidimo o čemu će se tačno raditi. Međutim, s obzirom na to da Joanne i Noah (spoiler alert) odlučuju da ostanu zajedno, stvari tek počinju da se zahuktavaju za njih dvoje. Noah će se suočiti sa mnogim izazovima, pošto to znači da će morati da se povuče sa mesta glavnog rabina, što će sigurno izazvati napetosti između njih. Ali, ko zna šta bi moglo da se desi? Samo vreme (i nova sezona) će to pokazati!

Kada će premijera druge sezone “Nobody Wants This”?

Prema informacijama sa Netflix-a, druga sezona će premijeru imati 2025. godine, tako da ne bi trebalo previše da čekamo da vidimo šta se dešava dalje. Tačan datum će tek biti otkriven. Stay tuned!

foto: Profimedia

Najnovije