Harper's Bazaar Srbija

Novi detalji o mogućem povratku TV serije “Seks i grad”

Čini se da ćemo nastavak omiljene serije uskoro gledati!

Kultna serija „Seks i grad“ možda će dobiti nastavak – u svakom slučaju HBO Max razmatra ovu mogućnost, navodi New York Post. Istina, biće bez Samanthe – Kim Cattrall je više puta izjavila da neće igrati u nastavku serije i da uopšte ne želi da se vrati svojoj čuvenoj ulozi. Ali, izgleda da je Sara Jessica Parker spremna da ponovo isproba lik Carrie Bradshaw. U nedavnim intervjuima priznala je da bi volela da vidi šta je sa svim heroinama sada, s obzirom na to kako se svet promenio tokom ovog vremena.

Ako se informacije potvrde, tada će sve glumice učestvovati u novoj mini seriji, osim Kim Cattrall. Međutim, sama je ponudila autorima alternativu – da umesto nje uzmu crnku ili latinoameričku glumicu, kako bi serija bila u skladu sa principima različitosti.

Prva sezona Seksa i grada objavljena je na HBO-u 1998. Serija je govorila o životu prijateljica – Carrie, Samanthe, Charlotte i Mirande – u Njujorku. Prema zamisli kreatora, bilo je važno pokazati kako neudate žene koje su prešle 30-godinu žive u velikom gradu. Serija je razbila mnoge stereotipe i pokrenula tako važne teme kao što su mesto žena u svetu koji se menja, rodna nejednakost, LGBT + prava i druge.  

harpersbazaar.ru

Najnovije