“Sirens” nova skandalozna serija kojom smo već opsednuti

Sa Julianne Moore, Milly Alcock i Meghann Fahy u glavnim ulogama.

sirens serija

Julianne Moore, Meghann Fahy i Milly Alcock udružuju snage kako bi nam donele divnu i intrigantnu Netflixovu seriju “Sirens”.

Ovo je prvi projekat koji dolazi iz višegodišnjeg partnerstva Molly Smith Metzler, kreatorke serije “Maid”, sa Netflixom – što i nije neko iznenađenje s obzirom na to da serija predvođena Margaret Qualley je bila apsolutni hit (a ništa manje ne očekujemo ni od ove!)

Govorimo o pravom prikazu zabave predvođene ženama! Evo svega što do sada znamo o seriji “Sirens”.

Radnja serije “Sirens”

Netflix opisuje seriju kao “prodornu, seksi i ispunjenu crnim humorom kroz istraživanje žena, moći i klase”. Da, molim vas! Sinopsis radnje TV serije glasi: “Ova crna komedija prati Devon (Meghann Fahy), koja je zabrinuta zbog jezive veze svoje sestre Simone sa njenim novim poslodavcem, misterioznom filantropkinjom i aktivistkinjom za zaštitu životinja Michaelom Kell (koju tumači Julianne Moore).

Sirens serija

“Michaelin kultni, luksuzni način života je kao droga za Simone (Milly Alcock), i Devon smatra da je vreme za intervenciju. Kada Devon prati svoju sestru kako bi saznala šta se zapravo dešava, ona potcenjuje Michaelu kao neprijatelja.”

Radnja serije se odvija tokom dramatičnog vikenda na porodičnom luksuznom imanju na plaži – razmišljamo o ozbiljnom slučaju bogataša koji se loše ponašaju. Takođe je zasnovana na drami koju je napisala Metzler pod nazivom “Elemeno Pea”, koja se bavi sestrinskim sukobima, ambicijama, izborima koji nas oblikuju i, na kraju, kajanjem.

Sirens serija

Glumačka postava serije “Sirens”

Pored glavnih glumica Meghann Fahy (The Bold Type), Julianne Moore i Milly Alcock (House of the Dragon), pridružuju se i Kevin Bacon i Glenn Howerton (It’s Always Sunny In Philadelphia), kao i Josh Segarra, Felix Solis, Trevor Salter, Britne Oldford, Lauren Weedman, Erin Neufer, Emily Borromeo i Jenn Lyon.

Sirens serija

Datum izlaska serije “Sirens”

Još uvek nije potvrđen datum izlaska serije “Sirens” – ali produkcija je već počela u New Yorku, pa pretpostavljamo da bi mogla izaći početkom 2025. godine . ili krajem 2024. ako budemo imali sreće.

Foto: Profimedia

Najnovije