Harper's Bazaar Srbija

Šta znamo o drugoj sezoni serije „Emili u Parizu“

Snimanje može uskoro početi!

Jedna od najpoznatijih TV serija 2020. obnovljena je za drugu sezonu. Emili (Lilly Collins) i dalje ostaje u Parizu, a društvo će joj praviti verna prijateljica Mindi (Ashley Park). Scenarista će ponovo biti Darren Starr. Producenti ne daju jasne prognoze, ali pretpostavljaju da će snimanje početi ove godine.

Iz najave postaje jasno da će Emili nastaviti da uči francuski u glavnom gradu, a avanture će je i dalje čekati bukvalno iza svakog ugla. Ni sami učesnici serije ne znaju šta će se dogoditi sa njihovim likovima. „Snimanje će se definitivno održati ove godine, ali uopšte ne znam zaplet. Izgleda da još nije napisano. I ovo je sjajno. Znate, u prvoj sezoni su osmislili samo nekoliko epizoda u vreme kastinga. Međutim, sigurna sam da Darren već ima ideja “, podelila je glumica u intervjuu za E! Online.

Priznala je da su se snovi njene heroine o pevačkoj karijeri pojavili tek nakon početka snimanja, a pre toga u scenariju nije postojalo ništa slično. I ovaj put se spremamo za iznenađenja.

Najnovije