Sve što znamo o trećoj sezoni serije And Just Like That

Povratak na male kerane sa novim licima, zapletima i naravno modom.

And Just Like That

Obožavali ili mrzeli, serija And Just Like That… se vraća sa trećom sezonom. Dugo očekivani reboot serije Sex and the City je obnovljen samo nekoliko dana pre finala druge sezone na platformi Max u avgustu 2023. “Presrećni smo što ćemo provesti više vremena u univerzumu ‘Sex and the City’ pričajući nove priče o životima ovih relatable i inspirativnih likova koje igraju ovi neverovatni glumci,” rekao je izvršni producent Michael Patrick King u izjavi. “And Just Like That.… dolazi treća sezona.”

Sa svakom epizodom koja pokreće diskusije svake nedelje, popularnost serije je neosporna. Zapravo, je postao najgledaniji originalni naslov na Max-u, rekla je Sarah Aubrey, šef originalnog sadržaja platforme, u izjavi. Nije čudo što brend želi da zadrži ovaj zamah.

Kada izlazi treća sezona serije And Just Like That?

and just like that

Došlo je do nekih kašnjenja u produkciji nakon štrajka pisaca i glumaca, tako da će And Just Like That trebati više vremena nego obično da se vrati na naše ekrane. Tokom prezentacije za novinare 2. novembra, šef HBO-a i Max-a, Casey Bloys, potvrdio je da su pisci And Just Like That “počeli sa pisanjem” scenarija za treću sezonu, ali datum početka produkcije još uvek nije jasan.

HBO je 6. decembra potvrdio u sizzle reel-u da se reboot serije Sex and the City neće vratiti pre 2025. U izveštaju iz februara 2024. Variety je naveo da će produkcija početi “kasnije ove godine.” Prvog maja, nova članica glumačke ekipe Rosie O’Donnell podelila je fotografiju sa čitanja scenarija za treću sezonu na Instagramu, nagoveštavajući da je snimanje neizbežno. Nedelju dana kasnije, snimanje je zvanično počelo.

Ko će biti u glumačkoj postavi serije And Just Like That?

And Just Like That

Prošle sezone, glumačku ekipu su činili: Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda), Kristin Davis (Charlotte), Sara Ramírez (Che), Sarita Choudhury (Seema), Nicole Ari Parker (Lisa), Karen Pittman (Nya), Mario Cantone (Anthony), David Eigenberg (Steve), Evan Handler (Harry), Christopher Jackson (Herbert), Niall Cunningham (Brady), Cathy Ang (Lily) i Alexa Swinton (Rock).

Međutim, Ramírez se neće vratiti u trećoj sezoni, kako je Variety izvestio 26. februara. Izvori su rekli da je izlazak iz serije zbog raskida između Che i Mirande na kraju sezone, što je označilo prirodan kraj za lik. Prema The Hollywood Reporter-u, scenariji se još uvek pišu i još uvek postoji mogućnost za kratko pojavljivanje Che u jednoj epizodi.

Pittman takođe napušta produkciju, prema izjavi portparola platforme Max za Deadline u martu 2024.

Rosie O’Donnell je najavila da se pridružuje glumačkoj postavi treće sezone kao lik po imenu Mary, ali nije podelila nikakve dodatne detalje o ulozi. “Evo dolazi Mary,” rekla je. John Corbett je takođe bio deo glumačke ekipe druge sezone, reprizirajući svoju ulogu kao Aidan, a prema fotografijama sa produkcije, izgleda da će se vratiti i u trećoj sezoni (čak i ako je njegova i Carriena veza završila na nejasnom, ali nestabilnom terenu u finalu druge sezone).

And Just Like That

Deadline je izvestio u junu 2024. da su se tri nova člana pridružila glumačkoj postavi treće sezone And Just Like That. Mehcad Brooks iz Law & Order-a, Jonathan Cake iz Desperate Housewives-a i Logan Marshall-Green iz Prometheus-a će igrati nove ponavljajuće likove, iako detalji o njihovim ulogama još nisu otkriveni. Publikacija je takođe izvestila da će Sebastiano Pigazzi, koji igra Giuseppea u seriji, i Dolly Wells, Joy, imati više vremena na ekranu. Oni su unapređeni u redovne članove glumačke ekipe.

Da li se Samantha vraća u trećoj sezoni serije ‘And Just Like That’?

Koja je radnja treće sezone?

Druga sezona je videla Carrie kako obnavlja vezu sa Aidanom, Mirandu kako ulaže u svoju pravnu karijeru nakon raskida sa Cheom, i Charlotte kako se vraća radu u umetničkoj galeriji nakon godina provedenih kao domaćica. Kakve avanture će doneti treća sezona?

And Just Like That

Finale druge sezone nam je dalo velike naznake o tome gde bi stvari mogle krenuti dalje. (Spoileri napred!) Carrie i Aidan se slažu da naprave pauzu od pet godina što stvara prostor za Carrie da ponovo istraži svoju solo eru. Činjenica da završava sezonu na plaži u Grčkoj sa Seemom mogla bi biti početak nekih zabavnih avantura između njih dve. Seema je tehnički u vezi sa filmskim rediteljem Ravijem, ali s obzirom na to da je on odsutan na snimanju filma pet meseci, ko zna šta će ona raditi.

And Just Like That

Miranda bi mogla istražiti romansu sa svojom novom poznanicom Joy, koja je upoznaje na setu njenog intervjua za BBC i ostaje vani razgovarajući s njom celu noć. Charlotte izgleda da još više prigrli ovu novu fazu svoje karijere i balansira odgovornosti (prilično) sa Harryjem kao radni roditelji. Lisa i Herbert su stekli novu perspektivu nakon njenog pobačaja, prihvatajući da će Bog imati nešto drugo u planu za njih. A ostali—Mario i Giuseppe, Nya i Chef Toussaint, i Che i Toby—izgleda da započinju nove veze.

Da li je snimanje počelo?

Da. 10. maja 2024, Sarah Jessica Parker je primećena kako snima u Lincoln Centru. Viđena je sa Alexom Swinton (Rock) i Cathy Ang (Lily), sve obučene u šarene outfite.

Pogledajte sve odevne kombinacije sa snimanja serije “And Just Like That”

Foto: Profimedia, Instagram

Najnovije