“The Devil Wears Prada” film dobija svoj nastavak

It's official!

The Devil Wears Prada

Ne možemo da verujemo da zaista izgovaramo ovo, ali navodno je nastavak filma The Devil Wears Prada konačno u pripremi. Prema višestrukim izvorima, na nastavaku filma iz 2006. godine zvanično radi kompanija Disney.

Navodno će se Meryl Streep vratiti kao glavna urednica Runway-a, Miranda Priestly, zajedno sa Emily Blunt, koja je igrala njenu namučenu asistentkinju u originalnom filmu. Trenutno nije potvrđeno da li će Anne Hathaway ponovo igrati svoju kultnu ulogu Andy Sachs, iako su originalna producentkinja filma Wendy Finerman i scenaristkinja Aline Brosh McKenna trenutno povezane sa projektom, prema Variety-u. Iako bi mnoge devojke ubile da vide ovaj film, još uvek nije objavljen datum izlaska.

The Devil Wears Prada

Ipak, detalji zapleta već su otkriveni: Inovativni nastavak će se fokusirati na Mirandu dok se suočava sa padom nekad prosperitetnog poslovanja izdavačkih kuća magazina. Navodno, jedina osoba koja joj može pomoći je njena bivša asistentkinja, Emily Charlton (Blant), koja sada ima visoku poziciju u luksuznoj modnoj grupi. Izgleda da Miranda mora izvesti velike marketinške poteze kako bi dokazala da je i dalje svi žele.

I dok će fanovi sigurno biti oduševljeni nastavkom, zvezda filma Anne je u prošlosti govorila o tome zašto nikada nije osećala potrebu za njegovim nastavkom.

The Devil Wears Prada

“Ne mislim da će se nastavak te priče verovatno ikada dogoditi”, rekla je ona E! News-u u martu. Ali ona je izuzetno zahvalna što je film i dalje tako voljen, dodajući, “Razlog zbog kog je taj film bio tako poseban je što smo bili tim i uradili smo taj posao, ali zapravo je to ljubav koju je svako uložio u njega.”

Pa ipak, na ovogodišnjoj dodeli Sag nagrada, Anne Hathaway, još jednom je na bini oživela Andy u društvu Meryl Streep I Emily Blunt. Takođe, glumica ima ideju kako bi Andyn život sada izgledao:  “Mislim da je Andy u Parizu i mislim da piše za divan francuski ženski magazine. Mislim da je stalni pisac i da tečno govori francuski. Ne mislim da je udata, ali možda ima jedno ili dvoje dece. Mislim da je prilično fantastična.”

foto: Profimedia

Najnovije