Timothée Chalamet dobio neslavnu titulu “umišljene dive”

Možda je zlatni dečko savremene kinematografije, ali izveštaji sa seta njegovog najnovijeg filma otkrivaju iznenađujuću stranu zvezde.

Timothée Chalamet dobio neslavnu titulu "umišljene dive"

Timothée Chalamet je na vrhuncu uspeha zahvaljujući filmovima „Wonka“ i „Dune“. Shodno tome, brzo je stekao reputaciju kao „it dečak“ savremene kinematografije. Njegov neosporan talenat i šarm učinili su ga jednim od najtraženijih i najcenjenijih glumaca u Holivudu.

Međutim, iza kulisa kruže glasine koje sugerišu drugačiju priču. Navodno, Chalamet možda nije toliko savršen koliko se čini, a insajderi ga označavaju kao nepodnošljivog.

Na setu njegovog najnovijeg filma „A Complete Unknown“, članovi ekipe navodno su uporedili njegovo ponašanje sa ponašanjem „drama dive“. Konkretno, film je biografija o Bobu Dylanu u kojoj on igra glavnu ulogu.

Umišljena diva: Timothée Chalamet

Timothée Chalamet dobio neslavnu titulu "umišljene dive"

Članovi ekipe otvorili su se Daily Mailu, opisujući Chalameta kao nekoga ko nije profesionalan niti prijatan. Konkretno, jedan član ekipe sa snimanja u Hobokenu, New Jersey, otkrio je: „Izuzetno je paranoičan. Nismo smeli da mu uputimo pogled ili se predstavimo.“ Štaviše, fotografisanje bez dozvole bilo je strogo zabranjeno, a upotreba mobilnih telefona je bila zabranjena u njegovom prisustvu.

Daily Mail je dodao da je Chalamet mrzeo prisustvo glumačke ekipe tokom proba. Takođe, imao je posebno protivljenje prema timu za osvetljenje, koji su ključni pre njegovog dolaska na set. Takođe, nije oklevao da prisvoji prenosni WC za svoju ekskluzivnu upotrebu, stvarajući ogromne gužve za druge.

Na tom haotičnom danu, prisutno je bilo najmanje 120 glumaca i preko 150 članova ekipe, što je njegovo ponašanje činilo još neprijatnijim. Ukratko, „bio je zainteresovan samo za sebe,“ primetio je izvor.

Režiser na meti kritika

Timothée Chalamet dobio neslavnu titulu "umišljene dive"

Međutim, Chalamet nije jedini na meti kritike; režiser James Mangold takođe se suočava sa kritikama zbog navodnog stvaranja „toksne“ radne sredine. Izvor je otkrio: „Režiser je obožavao tlo po kojem Timothée hoda jer je njegova slava finansirala film.“

Na poslednjem danu snimanja, Mangold je navodno održao govor u kojem je hvalio „Timmyja i inspiraciju koju je njegova uloga donela“. Ono što je naročito upalo u oči je to što nije zahvalio nijednom članu ekipe, fokusirajući se isključivo na Chalameta.

Produkcija je odgovorila na ove optužbe, rekavši za Daily Mail: „Ove optužbe su uglavnom netačne i preuveličane.“ Takođe su dodali: „Međutim, ozbiljno shvatamo promovisanje poštovanja i profesionalne sredine na setu.“ Dalje su priznali da su tenzije nastale na početku snimanja, ali su uverili da su „pitanja koja su se pojavila odmah procenjena i rešena.“

Foto: Profimedia

Najnovije