Harper's Bazaar Srbija

Turbulenta nedelja na snimanju “Sex & The City”: Ko je novi muškarac koga ljubi Carrie Bradshaw?

U prethodnim danima videli smo jedan glamurozni stajling vredan pohvala, jedan bizaran, možda i najbizarniji do sada, a na kraju, poljubac sa novim glumcem za kojeg svi žele da otkriju ko je!

Iako je poslednji look sa snimanja serije “I baš tako” o kojem smo pisali bio prava modna poslastica koja je obradovala sve fanove jer je podsetio na najslavnije momente Carrie Bradshaw, ove nedelje nam sa seta pristižu fotografije koje su u najmanju ruku kontradiktorne.

Taman kada nas je oduševila još jednim ekstravagantnim stajlingom dostojnim epiteta stilske inovatorke koji njen lik nosi, glumica Sarah Jessica Parker se pojavila u krajnje bizarnoj odevnoj kombinaciji koja uključuje vezanu maramu na glavi, spavaćicu, gumene rukavice za čišćenje i sve to zaokruženo otkopčanim parom ikoničnih Mary Jane cipela?!

Zaista ne uspevamo da razumemo, niti da naslutimo kakav scenario bi iza toga mogao da se krije.

A, onda, kao potpuni šok za sve ljubitelje SATC ekipe, mit o srećnom završetku burnog odnosa Carrie i Mr. Biga je srušen.

Scene u kojima je glumica usnimljena kako nasmejano šeta, a zatim i ljubi drugog muškarca definitivno su odavale utisak jednog srećnog večernjeg sastanka. Reč je o glumcu Johnu Tenneiju, sa kojim je glumica prethodno bila uslikana na setu ispred jednog restorana na Mehnetnu.

Međutim, i ovde postoji mnogo nedoumica koje tek treba da budu razjašnjene jer je Carrie tokom snimanja ovog nastavka i dalje nosila svoj venčani prsten.

Dakle, na sve odgovore ćemo ipak morati da sačekamo do 10. decembra kada će se na platformi HBO Max premijerno emitovati 10 epizoda spinofa serije “Sex & The City”.

Do tada, najbolje bi bilo da pogledate fotografije u galeriji, te sami date svoj sud.

Foto: Profimedia, Instagram

Priredila: Natalija Knežević

Najnovije