Harper's Bazaar Srbija

Ubistvo u svetu mode: Pogledajte novi trejler za film “House of Gucci”

Da li postoji nešto intrigantnije od ubistva u svetu mode?

 

Serija “Atentan na Đanija Versaćea: Američka krimi priča” je dokazala da ne. Mada, postoji nešto gotovo voajersko u nama, što se budi kada je reč o krimi pričama u svetu poznatih. Sve te kontraverzne priče koje prate imena Lejdi Di, O Džej Simpsona, Džona Kenedija ili Merlin Monro bi punile bioskope decenijama nakon njihovih tragičnih priča. Ove godine, milioni ljudi širom sveta će pohrliti u bioskope da pogledaju novi film o ubistvu Mauricija Gučija, direktora jednog od najpoznatijih modnih kuća. Njega će glumiti jedan od najtalentovanijih glumaca današnjice, Adam Drajver, a njegovu suprugu Patriciju Ređiani glumiće dobitnica Oskara, Lejdi Gaga. Pored njih, u filmu ćemo imati priliku da vidimo i Džareda Leta, Selmu Hajek i Al Paćina.

 

Još od marta ove godine, kada je najavljeno snimanje filma “House of Gucci”, javnost je pokazala ogromno interesovanje. Javni setovi su bili prepuni radoznale publike, pa smo tokom ovih par meseci imali priliku i da vidimo delić kostima koji će sigurno vratiti retro izgled na velika vrata. Jednim pogledom na ovaj trejler shvatili smo – ubistvo nikada nije bilo tako dobro stilizovano.

Radnja filma prati život ekstravagantnog para Guči i njihov brak –  koji je trajao sve dok Mauricio nije otišao na poslovni put u Firencu, iz koga se nikad nije vratio Patriciji. “U paklu nema toliko besa koliko u ostavljenoj ženi” -kaže američka izreka, a tragična sudbina Mauricija Gučija to i dokazuje. 

Film nam 24. novembra dolazi u bioskope, a do tada pogledajte trejler koji je upravo ugledao svetlost dana.

Tekst: Tamara Mladenović

Fotografije: Profimedia, Instagram

Najnovije