Uloga Zverke je umalo pripala drugom glumcu

Okej, ovo je šokantno skoro i kao kad smo saznali da su svi oni Cosmopolitan kokteli bili lažni. Ranije ove nedelje, u intervjuu za Entertainment Weekly, tvorac serije Sex and the City, Darren Star, otkrio je da Chris Noth nije bio njegov prvi izbor za sada čuvenu ulogu Mr. Biga. 

Prvobitno, Star je u toj ulozi video Aleca Baldwina. Iako možemo da zamislimo Baldwina kao uglađenog biznismena iz Njujorka, fali mu to nešto opako što je Chris Noth uneo u tu ulogu — i na kraju, Star nikog drugog u toj ulozi i nije mogao da zamisli.

"Prvobitno sam Aleca Baldwina video u ulozi Zverke," rekao je Star za EW. "Ne gledam seriju Law & Order, ali upoznao sam Chrisa Notha i pomislio da je savršen. Sećam se prvog čitanja, koliko je bio dobar. Ne kažem da je Chris bio Mr. Big, ali mnogo je svog lika uneo u tu ulogu."

Jošp je šokantniji prvobitni izbor za ulogu Aidana Shawa.

"Prvobitno smo videli Aidana Quinna u ulozi Aidana, ali on nije bio dostupan," otkrio je Star. "Svideo mi se John Corbett u seriji Northern Exposure, i pomislili smo, 'Šta li John Corbett trnutno radi?' On prosto ima tu lakonsku, ortačku crtu. Ali zadržali smo ime 'Aidan' jer nam se dopalo."

Ne možemo da zamislimo nikoga drugog osim Johna Corbetta kao opuštenog, milog, dečka iz snova kakav je Aidan. 

Foto via harpersbazaar.com

Pročitajte još

Pročitaj još