Victoria Beckham dobija sopstveni dokumentarac na Netflixu

Od Posh Spice do modnog mogula iz ličnog ugla.

Victoria Beckham dobila je sopstvenu dokumentarnu seriju na Netflixu nakon što je ostavila snažan utisak u poslednjem dokumentarcu njenog muža “Beckham”.

Dokumentarna serija, koja još uvek nema naziv, prati Victorijin put od slave sa Spice Girls u ‘90-im do savremenog modnog mogula. Režiser još uvek nije potvrđen. Evo šta sve znamo do sada.

Kako je potekla ideja o još jednom Beckam dokumentarcu

Victoria je bila zvezda dokumentarca “Beckham”, posebno u sceni u kojoj David pokušava da je natera da prizna da nije potekla iz radničke klase i da je zapravo dolazila do škole u Rolls-Royceu, što je postalo viralni meme, koji su čak i Victoria i Beckham prigrlili (i dodatno unovčili u reklamama).

Victoria Beckham dokumentarac

Prošle godine, režiser dokumentarca “Beckham” Fisher Stevens rekao je za Variety da je proveo 14 sati intervjuišući Victoriju za film o njenom mužu, koji je prikazivao uspon fudbalske zvezde od ambicioznog sportiste do ikone u svetu fudbala i mode.

“Nije sve bilo savršeno u njihovom odnosu. Stalno ima kontroverzi,” rekao je Stevens, aludirajući na glasine o Davidovim aferama, koje su samo kratko pomenute u “Beckham”. Dodao je: “Iskreno, bio sam prilično dirnut njihovim odnosom na kraju dana i – posle svega što su prošli – koliko se vole i koliko su bliski.”

Fokus dokumentarca

Nicola Howson (“Beckham”) biće izvršni producent dokumentarca o Victoriji Beckham zajedno sa Julianom Nottingham (“Pamela: A Love Story”).

“Njeni dani kao Posh Spice možda su prošli, ali danas Beckham gradi modnu imperiju — i sada će obožavaoci moći da vide priču koja stoji iza svega toga,” navodi se u loglajn opisu.

Victoria Beckham dokumentarac

Dokumentarac obećava pojavljivanje Victorije, njenog porodice, prijatelja i saradnika. Produciraće ga produkcijska kompanija njenog muža David Beckham Studio 99 (koja je takođe radila njegov dokumentarac “Beckham”) u saradnji sa Dorothy St Pictures.

Foto: Profimedia

Najnovije