Harper’s BAZAAR Playlista: 10 pesama po izboru Marine Perazić

„Moja plejlista savršeno prikazuje šta je za mene uvek u trendu."

10 pesama Marine Perazić
Play All

„Najviše nas je fascinirao neočekivani uspeh, doslovno preko noći. Nakon prvog pojavljivanja u emisiji Hit meseca sa pesmom Program tvog kompjutera postali smo popularni. Nije mi to prijalo, pre svega zato što sam potpuno izgubila, meni izuzetno važnu, privatnost. Zbog toga sam otišla u Njujork na vrhuncu karijere”, kaže Marina Perazić, sećajući se početaka grupe Denis & Denis, koju su činili ona i Davor Tolja.

Dominacija benda tokom 80-ih podarila je plejadu nezaboravnih hitova koji su regrutovali generacije novih fanova: „Publika na našim koncertima je većinom veoma mlada, sa usamljenim primerima starije generacije koja je već odavno prestala da izlazi”, komentariše naša sagovornica. Ona je veliki poštovalac i zaljubljenik u elektronsku muziku. Tokom Exit festivala najčešće boravi u Dance Areni. Njen muzički ukus je ipak eklektičan, što upravo potvrđuju odabrane pesme: „Moja plejlista savršeno prikazuje šta je za mene uvek u trendu. Malo je deset pesama. Izostavila sam recimo Withney Houston koja je, između ostalih, svojim likom i delom obeležila moj život”. Grupa Denis & Denis je i dalje aktivna sa koncertima u regionu.

Do nekog budućeg albuma ipak moramo biti strpljivi, kaže Marina i dodaje: „Volela bih da uradim nešto novo. Nije lako pronaći pesmu u koju ćeš se zaljubiti na prvo slušanje i saradnike sa kojima će se desiti sinergija. Imam vrlo visoke standarde. Ne želim pošto-poto da uradim nešto novo samo da bih se pojavilo na tržištu.”

Foto: Dimitrije Nedeljković

Tekst: Uroš Milovanović

Najnovije