Lady Gaga i Bruno Mars predstavili novi hit singl „Die With a Smile“

Pop ikone udružuju snage u neočekivanoj saradnji

Lady Gaga i Bruno Mars su iznenadili svoje fanove širom sveta objavljivanjem dugo iščekivanog singla „Die With a Smile“. Ova saradnja već je izazvala buru na društvenim mrežama nakon što je Gaga misteriozno najavila izlazak pesme.

Gaga i Mars su se pridružili sve većem broju pop zvezda koje su ove godine uplovile u vode kantri muzike, kao što su Beyonce i Post Malone

Kako navode izvori bliski izvođačima, „Die With a Smile“ je samostalni singl koji će stajati kao jedinstveno umetničko delo van konteksta albuma. Ono što posebno intrigira publiku jeste potencijalno učešće Grammy-jem nagrađivanog producenta Andrewa Watta, poznatog po saradnjama sa legendama kao što su Rolling Stonesi, Elton Johnn i Ozzy Osborne. Watt, koji je počeo svoju karijeru u pop muzici, ali se u poslednje vreme sve više okreće rokenrolu, takođe je na društvenim mrežama podelio uzbuđenje povodom izlaska nove pesme.

Za oba umetnika, ovo predstavlja povratak na vrh muzičke scene nakon višegodišnje pauze. Mars, koji je poslednji put dominirao top listama sa svojim Grammy-jem nagrađenim projektom Silk Sonic pre dve godine, i Gaga, koja je 2020. godine izdala album „Chromatica“, sada su spremni da ponovo osvoje publiku. Gaga je u međuvremenu napravila upečatljiv muzički povratak prošle godine, kada je sa Rolling Stonesima izvela pesmu „Sweet Sounds of Heaven“ sa albuma „Hackney Diamonds“.

Osim nove muzike, Gaga trenutno pleni pažnju i svojom ulogom u predstojećem mjuziklu „Joker: Folie À Deux“, u kojem glumi uz Joaquina Phoenixa. Iako ovaj film uključuje muziku, Gaga je jasno istakla da je u pitanju potpuno novo iskustvo za nju, daleko od njene prepoznatljive scenske personifikacije.

S obzirom na sve što su Gaga i Mars postigli u svojim karijerama, nije teško pretpostaviti da će „Die With a Smile“ postati trenutni hit, ostavljajući trag na muzičkoj sceni i dodatno potvrđujući njihov status muzičkih ikona.

Pogledajte spot za pesku u nastavku teksta:

Foto: Promo

Najnovije