Infinite Icon: Paris Hilton objavila novi album nakon 18 godina

Veličanstveni povratak ikone pop kulture na muzičku scenu

Paris Hilton infinite icon

Paris Hilton, poznata po mnogim ulogama – od naslednice i preduzetnice do rijaliti zvezde i DJ-a – sada se ponovo vraća na muzičku scenu sa svojim novim albumom Infinite Icon, koji je objavljen u petak, 6. septembra. Ovo je njen drugi studijski album, koji dolazi više od 18 godina nakon debitantskog izdanja Paris iz 2006. godine, koje je svetu donelo hit “Stars Are Blind”.

Album je nastao pod producentskom palicom Sije, Hiltonine dugogodišnje prijateljice, koja je odlučila da je inspiriše za povratak u muziku nakon što su zajedno nastupale na “Miley’s New Year’s Eve Party” u Majamiju prošle godine. “To je ljubavno pismo svim mojim fanovima”, napisala je Paris na Tviteru uz objavu albuma, pozivajući svoje obožavaoce da pevaju i plešu uz nove pesme.

Infinite Icon je sveobuhvatna zbirka pop pesama koje reflektuju Parisin put kroz svet slavnih i njen lični razvoj. Sadrži 12 pesama u kojima se može osetiti njen jedinstveni muzički potpis, a koje su obogaćene saradnjama sa velikim muzičkim imenima poput Megan Thee Stallion, Rine Sawayame, Meghan Trainor, i naravno, Sije. Pesme su prožete zvucima elektro popa, sa himnama poput “I’m Free” i hitovima poput “Chasin’,” koje slave slobodu, nezavisnost i ljubav.

Na ovom albumu, Hilton istražuje dublje i introspektivnije teme u odnosu na njeno ranije muzičko stvaralaštvo, što je sama Paris opisala kao deo svoje lične evolucije. “Prvi album je bio o zabavi, izlascima, i tome da budem ‘hot’, ali ovaj album je mnogo više o onome što sam naučila i kroz šta sam prošla u životu”, izjavila je u nedavnom intervjuu. “Ovaj album je putovanje kroz sve faze mog života, proslava svega što sam postala.”

Pored povratka na muzičku scenu, Hilton zajedno sa Nicole Richie sprema povratak njihove kultne serije The Simple Life, koja je bila preteča danasnjih reality programa.

Uz Infinite Icon, Paris Hilton potvrđuje da njena priča daleko nadilazi medijske naslove i imidž koji su joj često pripisivali. Sa novim pesmama, ona preuzima kontrolu nad sopstvenim narativom, dok se obraća generacijama koje su je pratile, ali i novim obožavaocima koji tek otkrivaju njenu umetničku stranu.

Album Infinite Icon možete poslušati u nastavku:

Foto: Promo

Najnovije