Praznična čarolija hotela Regent Porto Montenegro

Decembar u hotelu Regent obeležiće par zanimljivih gastronomskih događaja, Božićni bazar svakog vikenda i glamurozan doček Nove godine u stilu sedamdesetih godina prošlog veka.

Poslednji mesec godine započeće događajem 'Delikatesi od jabuka' koji će se održati 2. decembra od 10.00 – 15.00 časova u već svima znanoj Gourmet Corner poslastičarnici. Brojne slatke varijacije ove šarmantne voćke u kombinaciji sa testom, šećerom i sladoledom dobiće novu dimenziju.

Božić po gregorijanskom kalendaru, 25. decembra, će biti obeležen svečanim ručkom u restoranu Dining Room od 12.00 do 16.00 časova sa tradicionalnim prazničnim specijalitetima i poklonima za najmlađe goste.

Praznično raspoloženje u hotelu Regent Porto Montenegro počinje 10. decembra kada startuje treći po redu godišnji Božićni bazar.

Božićni bazar će se održavati svake nedelje od 10. decembra do 25. decembra od 11.00 do 16.00 časova, na terasama hotela. Božićni bazar će i ove godine okupiti kreativce, male proizvođače, umetničke radionice i entuzijaste, koji će posetiocima ponuditi svoje originalne proizvode i kreacije, te na taj način pokrenuti čaroliju prazničnog darivanja. Na štandovima će biti izloženi najraznovrsniji proizvodi: božićni ručno rađeni ukrasi, unikatan nakit, organski proizvodi, zidni ukrasi i druge home decor sitnice. Bazaru će se pridružiti sektor hrane i pića hotela Regent Porto Montenegro sa prazničnim delikatesima: tradicionalni božićni kolači, topla čokolada, kuvano vino, čaj i drugi topli napitci. Božićni bazar predstavlja idealnu priliku da svi koji to žele, pronađu unikatan i interesantan poklon za svoje najdraže, da se zabave i uživaju u čaroliji praznika na tivatskoj obali.

Poslednja noć 2016. rezervisana je za doček Nove godine u stilu sedamdesetih godina prošlog veka.

U 'najveselijoj noći' hotel Regent će svoje goste obradovati funky proslavom dočeka koja obuhvata piće dobrodošlice, gala večeru od pet gangova i zdravicu šampanjcem uoči ponoći na terasi banket sale „Teodo“ sa koje se pruža fantastičan pogled na zaliv Boke i marinu Porto Montenegro. Za muzički štimung i kompletan ugođaj biće zadužen Seventy Magic Band, koji će „podići temperaturu na zabavi do usijanja“. Maštoviti izbor grickalica i tapasa nakon ponoći će biti dostupan na svim stolovima što će biti dodatan priliv energije kako bi novogodišnje slavlje bilo nastavljeno do duboko u noć.

Novogodišnji paket pored dočeka Nove godine za dvoje, uključuje noćenja s doručkom i pristupom spa centru po cijeni od samo 302 eura, dok je sama proslava Nove godine 150 eura po osobi. Tokom novogodišnje noći, dva restorana hotela Regent (Library Bar & Dining Room) biće otvorena za sve one koji požele ugođaj Regenta u poslednjoj noći godine: Library Bar predstavljaće topao kutak za sve one koji požele da uz pucketanje vatre, izbor kvalitetnog pića i performans DJa,  uživaju u intimnoj atmosferi dok će Dining Room restoran biti mesto za elegantnu večeru po izboru. 

Pročitajte još

Pročitaj još