Harper's Bazaar Srbija

Doživite nezaboravne letnje trenutke pod suncem Santorinija

Luksuz je pravi, samo onda kada je autentičan.

U očaravajućem Santoriniju, sa pogledom na beskrajno plavetnilo Egeja, predivne vile Ducato di Oia i Ducato Wine čekaju da vam ponude idealne uslove za letnje trenutke opuštanja.

U prelepom – i čuvenom po zalasku sunca – selu Oia, sa luksuznim sobama i apartmanima Ducato di Oia, imaćete priliku da osetite kikladsku toplinu, sa privatnim zatvorenim ili spoljnim bazenima i veličanstvenim pogledom na more, što stvara osnovu za nezaboravne trenutke pod grčkim letnjim suncem. Smeštena na zapadnoj ivici Santorinija, Ducato di Oia otkriva suštinu najčarobnijeg ostrva. Izgrađena na živopisnim liticama istorijskog sela, ona nudi jedinstveno iskustvo, u okruženju prefinjenog luksuza i ekskluzivnih usluga. Ducato di Oia, mesto koje inspiriše, odlikuju se luksuznim apartmanima i sobama u pećinskom stilu, sa unutrašnjim bazenima, prateći kikladsku arhitekturu. Izrađena od kamena, vila u pećinskom stilu ističe se modernim enterijerom, a istovremeno čuva svoje istorijske elemente. Sa zadivljujućim panoramskim pogledom na Egejsko more, sve sobe i apartmani su ugodni i privlačni, što evocira osećaj opuštenosti kod gostiju koji da dožive mir i lepotu zvezdanog neba Santorinija, Kaldere i plave vode Egejskog mora.

Vila Ducato Wine smeštena je u živopisnom selu Megalochori, jednom od najboljih vinogradarskih regiona na Santoriniju. Predstavlja upečatljivu ravnotežu između današnje elegancije i istorije, u velikim prostorima i prirodnom okruženju. Doživite jedinstvene izlete koji spajaju slikovite šetnje ulicama od kaldrme i ekskluzivne ture po lokalnim vinarijama. Probajte najboljia vina Santorinija i otkrijte njihovo poreklo, istoriju i karakteristične arome, dok uživate u autentičnim grčkim ukusima.

Luksuz je pravi, samo onda kada je autentičan.

foto:ducato.gr

Najnovije