Harper's Bazaar Srbija

Luksuz u Vankuveru: zavirite u novu kuću Meghan Markle i princa Harryja

Kao iz bajke…

Ako je verovati nedavnim izveštajima, Meghan Markle i princ Harry uživaju u svom novom životu u Kanadi. Otkako su 9. januara 2020. objavili svoju odluku da se povuku iz kraljevske porodice, par provodi puno vremena u svom novom domu u Kanadi.

Za sada se čini da vojvoda i vojvotkinja od Sussexa i njihov sin Archie u stilu provode spokojne dane u Kanadi, naizgled ostajući na istom mestu gde su proveli Božić 2019. godine.

Palata inspirisana Francuskom, vredna 20 miliona dolara, nalazi se na ostrvu Vankuver, kao deo imanja sa dve privatne plaže i pogledom na poluostrvo sa imanjem od četiri ara.

“Oboje vole biti napolju”, rekao je prijatelj bračnog para. “Oni uživaju u mirnom životu”, dodao je još jedan insajder. “Odlaze u duge šetnje, bave se jogom, a Meghan kuva. Oni su pravi porodični ljudi koji vole da se zabavljaju sa Archiejem i psima.”

Vila se sastoji od pet spavaćih soba i osam kupatila u glavnoj kući, zajedno s vikendicom za goste sa tri kreveta i dva kupatila. Prema opisu, glavna kuća takođe nudi prostranu dvospratnu dnevnu sobu, profesionalnu kuhinju, kućni bioskop i sobu za igru.

harpersbazaar.com.au

Najnovije