Regent Porto Montenegro dobitnik ovogodišnje nagrade SeeBTM časopisa

Regent Porto Montenegro dobitnik je ovogodišnje nagrade SeeBTM časopisa u kategoriji “Najbolji hotel na obali za konferencije & događaje sa manje od 100 soba”. Hotel je nominovan u pomenutoj kategoriji po preporuci stručnog žirija portala www.kongresniturizam.com i specijalizovanog časopisa SEEbtm.

Ovo priznanje dodeljuje se najboljim i najistaknutijim hotelima i prostorima u kongresnoj industriji Jugoistočne Evrope za tekuću godinu, na osnovu glasova čitalaca, organizatora događaja i žirija SEEbtm magazina. Nagrade se dodeljuju u 22 kategorije za koje glasaju subjekti kongresne industrije regiona, izjavio je Ivan Milić, direktor prodaje portala kongresniturizam.com i časopisa SEEbtm.

SEEbtm magazin je časopis specijalizovan za poslovni turizam i organizaciju događaja u regionu jugoistočne Evrope, podržan od strane vodećeg regionalnog portala Kongresniturizam.com, koji ove godine slavi 10 godina rada.

Dodela nagrada održana je sinoć, u petak 18. novembra u Beogradu na gala večeri koja je okupila renomirane učesnike kongresne industrije regiona.

Ovu nagradu smatramo potvrdom kvaliteta naše ponude za održavanje posebnih događaja, konferencija i kongresa i kontinuiteta visokog kvaliteta usluge hotela Regent Porto Montenegro. Posebno nas raduje što ovaj turistički segment, od krucijalnog značaja za pred i postsezonu, ima veliki potencijal za hotel Regent i region što dokazuju 174 uspešno održana posebna događaja, konferencije i kongresa tokom samo dve i po godine našeg rada, izjavili su iz hotela Regent i ovom prilikom se zahvalili svima koji su glasali za hotel Regent.

Pročitajte još

Pročitaj još