Sve što znamo o seriji “All’s Fair” sa Kim Kardashian u glavnoj ulozi

Prvi pogled na novu seriju Ryana Murphyja, fokusiranu na žensku advokatsku firmu u Los Anđelesu.  

kim kardashian glumi u novoj seriji

Izgleda da Kim Kardashian širi svoje glumačke veštine. Serija “All’s Fair” se projektuje kao “visokokvalitetna, blistava i seksi serija za odrasle” u kojoj Kim Kardashian tumači vlasnicu advokatske firme sastavljene isključivo od žena, i etablirala se kao vodeći advokat za razvode u Los Anđelesu. S obzirom na dinamičnu i često haotičnu prirodu grada, sigurno će biti mnogo drame i divljih razvoda uhvaćenih u seriji, a imajući u vidu romantičnu istoriju ove ultra-celebrity, možda je ona više stručnjak nego većina, što čini ovu ulogu još lakšom.  

Seriju će pisati, režirati i producirati Ryan Murphy, legendarni um iza “Glee”, “American Horror Story” i “The Watcher“. Ovo je njegov prvi projekat pod novim ugovorom sa Disneyjem, nakon što je napustio dogovor sa Netflixom.  

kim kardashian glumi u novoj seriji

Kim Kardashian je radila sa Murphyjem na 12. sezoni “American Horror Story“, koja je zasnovana na romanu “Delicate ConditionDanielle Valentine. Kim Kardashian je uplašila gledaoce u notorno zastrašujućoj seriji i šokirala ih neočekivanim glumačkim veštinama koje bi mogle impresionirati čak i najveće kritičare porodice Kardashian. Jasno je da je njen rad sa Murphyjem prošao glatko, s obzirom na to da je sada željan da je postavi u glavnu ulogu u novoj seriji.  

Pročitajte i Kako Kim Kardashian kanališe Marilyn Monroe?

Radnja serije “All’s Fair”

U majskom izdanju serije “The Kardashians,” Kardashian i Murphy su seli da razgovaraju o predstojećoj seriji, koja je tada bila samo ideja. Murphy je objasnio da su studijski rukovodioci toliko voleli njenu izvedbu u “American Horror Story” da su pitali: “Da li misliš da bi Kim želela da radi svoju seriju?” On je zatim predstavio seriju.

“Kim je najbolji i najskuplji advokat za razvode na svetu,” rekao je u emisiji. “Kada prolazite kroz razvod, pretpostavljam da ste veoma bliski sa svojim advokatom i govorite im sve. Ima ono što ima “Sex and the City”, a to su prijateljice. Ima vezu žena koje pokušavaju da prođu kroz zajedničko iskustvo.”

Ko sve glumi u seriji pored Kim Kardashian?

Uz Kim Kardashian stoji bogata postava etabliranih glumica iz opusa Ryana Murphyja: Sarah Paulson iz serija “American Crime Story”, “Feud: Bette and Joan” i “American Horror Story”; Niecy Nash-Betts iz serija “Dahmer” na Netflixu, “Popular” i “Scream Queens”; Naomi Watts iz serija “The Watcher” i “Feud: Capote vs. the Swans”. Američka pevačica, tekstopisac i glumica Teyana Taylor jedini je član glumačke ekipe koji nije ranije radio sa Murphyjem, ali sa jednako jakim rezimeom, ona je obećavajuće pojačanje u ekipi. Glenn Close, koja je najavljena zajedno sa Kim Kardashian, osmostruko je nominovana za Oskara i zaokružuje neverovatnu listu glumica.  

Serija bi trebalo da premijerno bude prikazana tokom 2025. godine, bez tačnih datuma ili zapleta koji su još uvek u razvijanju, pa pratite najnovije informacije.

Foto: Profimedia

Najnovije