Harper's Bazaar Srbija

Britney Spears i Backstreet Boys su objavili pesmu – i čini se da smo se vratili u 90-te

Vreme je za ples!

Britney Spears je iznenadila obožavaoce novom numerom. Pevačica već dugo nije na sceni i nije snimala albume. Međutim, prvi put posle dužeg vremena objavila je novi singl – zajedno sa bendom Backstreet Boys, za čijim su solistima fanovi ludeli tokom 90-ih. Britney je očigledno vrlo dobro odabrala sa kim bi trebalo da snimi duet.

Numera pod naziovm “Matches“ nas svojim ritnom vraća u 1999. godinu. Pored pesme, Spears je predstavila i ažuriranu verziju svog poslednjeg albuma Glory koji je objavljen 2016. godine. Album takođe uključuje još jednu novu pesmu “Swim In the Stars”, čije je lansiranje zvezda vremenski poklopila sa svojim rođendanom.

Britney Spears je dugo godina bila pod nadzorom svog oca. U poslednje vreme fanovi su sve više zabrinuti zbog pevačice, plašeći se da ona nije dobrovoljno pristala na ovo. Bez dozvole Jamie Spears-a, zvezda ne može ni da izlazi sa muškarcem ili da rodi bebu. Advokat je izjavio da njegova klijentkinja neće nastupati dok njen otac kontroliše njenu karijeru.

hit.com.au

Najnovije