Harper's Bazaar Srbija

Neočekivana odluka: Robbie Williams će formirati novu grupu

25 godina nakon što je napustio Take That!

Robbie Williams prvi put se pojavio u javnosti kao vodeći pevač popularnog britanskog boy benda Take That. Istina, 1995. godine odlučio je da napusti grupu kako bi nastavio solo karijeru. Posle toga je postao super uspešan muzičar i nije sanjao o povratku. Međutim, posle karantina izgleda da mu nedostaje timska atmosfera. Tokom nedavnog emitovanja na Instagramu uživo, pevač je otkrio da se priprema da formira novu grupu – 25 godina nakon što je napustio Take That.

„Mali projekat koji radim sa nekoliko mojih prijatelja, Flynnom Francis i Timom Metcalfe. Organizujemo grupu! Već pišem pesme koje neće izaći pod imenom Robbie Williams. Uradiću to sa svojim prijateljima – bićemo grupa! “- priznao je Williams.

Novi trio biće prilično neobičan. Oni neće izvoditi standardne turneje – umesto toga, izvešće seriju predstava na mestima i u umetničkim prostorima koje će sam Robbie Williams otvoriti širom sveta.

Prema njegovoj zamisli, popodne će to biti umetničke galerije sa umetničkim delima, a uveče – barovi sa žurkama, u kojima njegova grupa može da nastupa. Pevač je ovo neočekivano objavio, samo nekoliko nedelja nakon objavljivanja božićne pesme Can’t Stop Christmas.

harpersbazaar.ru 

Najnovije