Harper's Bazaar Srbija

“Pa Ti” & “Lonely”: novi hit Jenifer Lopez i Malume

Dve „vruće“ pop zvezde zajedno u novom projektu, gde pevačica nosi haljinu italijanskog brenda Genny.

Za sve ljubitelje latino muzike stiže izuzetna pesma u kojoj Maluma i Jennifer Lopez pevaju zajedno. Sudeći po spotu “Pa Ti” & “Lonely”, između dve superzvezde vlada sjajna energija. Ovo je duži snimak (u kojem ćete uživati) – u režiji Jessy Terrero – u kojem su J.Lo i Maluma glavni junaci priče koja je deo zvučne podloge filma  „Marry Me“.

U filmu „Marry Me“, koji će biti objavljen za Dan zaljubljenih, protagonisti će biti Owen Wilson, Jennifer Lopez i Maluma. 

U spotu “Pa Ti & Lonely” Jennifer Lopez nosi haljinu Genny, istorijskog brenda koji je osnovan davne 1962. godine, koju je dizajnirala Sara Cavazza Facchini. Američka pevačica deluje senzualnije nego ikad umotana u svoju usku belu haljinu koja naglašava bokove zahvaljujući efektu izreza. Seksi kraljica popa blista i provocira odabirom odeće sa prozirnim efektom koji joj daje neuporedivu ženstvenost.

„Ponosim se italijanskim stilom koji je uvek odlikovao našu zemlju“, rekla je Sara Cavazza Facchini, umetnička direktorka brenda Genny od 2013. godine koja je nasleđu brenda ulila vanvremenu eleganciju i savremenost.

Pogledajte spot i uživajte!

Najnovije