Harper's Bazaar Srbija

The Weeknd donosi eksplozivni Super Bowl Halftime Show

Weeknd-ov Super Bowl LV Halftime nastup bio je šou za pamćenje.

Pevač je sinoć priredio eksplozivni show na stadionu Raymond James u Tampi na Floridi, gde je izvodio hitove poput “The Hills” i “Blinding Lights”.

Abel Tesfaye je zablistao u Givenchy odeći koju karakteriše rubin crvena jakna kakvu je nosio tokom ere albuma After Hours.

Započeo je performans izvedbom pesme „Call Out My Name“ i brzo se prebacio na svoj hit „Starboy“ iz 2016. godine, a zatim na singl „The Hills“.

Za svoju numeru u saradnji sa Daft Punkom, „I Feel It Coming“, Tesfaie je serenadu otpevao gledajući u kameru dok je vatromet leteo u nebo iza njega. Pevač je takođe izveo svoj nedavni singl “Save Your Tears” i „Fifty Shades of Grey“.

Umesto da nastupa u centru stadiona kao prošli izvođači, Tesfaie je pevao sa scene koja je bila integrisana na tribinama. Ali za veliki finiš, izašao je na teren za svoj najnoviji hit, “Blind Lights”, u pratnji vojske plesača u odgovarajućim crvenim jaknama i sa zavojima na licu.  

Koncertom The Weeknd se pridružuje listi izvođača na poluvremenu Bowl-a, među kojima su Jennifer Lopez i Shakira (2020), Maroon 5 i Travis Scott (2019), Justin Timberlake (2018), Lady Gaga (2017), i Coldplay,  Beyoncé i Bruno Mars (2016).

Za razliku od ostalih nedavnih headlinera Super Bowl-a, umetnik nije imao specijalne goste. “Nije bilo prostora da se to uklopi u naraciju i priču koju sam pričao. Dakle, nema posebnih gostiju, ne”, objasnio je Tesfaie prošle nedelje.

„Značaj zavoja odražava se na apsurdnu kulturu holivudskih slavnih ličnosti i ljude koji manipulišu sobom iz površnih razloga kako bi udovoljili i bili potvrđeni“, rekao je ovog meseca.

„Pretpostavljam da biste mogli da shvatite da mi privlačnost nije važna“, rekao je pevač, „ali ubedljiv narativ jeste.“

harpersbazaar.com

Najnovije