Kiko Milano - Zimski glam

Neka vaša lepota dođe do punog izražaja uz brižljivo odabrane Kiko Milano proizvode koje vam predstavljamo

U tri koraka do magičnih trepavica

U tri koraka do magičnih trepavica

Uvijač za oblikovanje trepavica neophodan vam je ukoliko želite zavodljivo uvijene trepavice koje će naglasiti vaš pogled. Lagan i precizan za rukovanje, koristi se pre nanošenja maskare. Prislonite ga uz koren trepavica, držite pet sekundi, pa to isto ponovite na sredini, te na vrhovima dlačica - i efekat je fantastičan.

Čelični uvijač za trepavice

730 dinara

Univerzalno i praktično

Univerzalno i praktično

Kvalitetne četke i četkice veoma su važne za nanošenje šminke i postizanje željenog izgleda. Mi vam predlažemo da u svoj neseser uvrstite jednu ovakvu četku koja je kreirana za oblikovanje različitih podloga. Rastresite dlačice u homogenoj celini lako i nežno klize niz lice, vrat, dekolte.

Četka za oblikovanje

1790 dinara

Sami oblikujte obrve

Sami oblikujte obrve

Lepo oblikovane obrve ukras su koji akcentuje celokupan izgled lica. One treba da prate prirodni luk, a kako bi delovale homogeno i uredno, neophodna vam je kvalitetna četkica kojom ćete ih očešljati i zagladiti. Redovnom upotrebom dlačice će same uhvatiti željeni smer.

Četkica za češljanje i negu obrva

970 dinara

Ljubičasti pogled

Ljubičasti pogled

Neka vaša make-up rutina dobije novo lice. Umesto standardne crne, stavite ljubičastu maskaru. Bićete iznenađeni koliko promena kolorita utiče ne samo na izgled, već i na raspoloženje.

Maskara ljubičasta

730 dinara

Zaglađen i blistav ten

Zaglađen i blistav ten

Ništa lepše od blistavog lica. Osim redovne nege, ključni faktor u postizanju blistavog tena je kvalitetan puder kojim ćete zakamuflirati sve nesavršenosti, koje, priznaćete, svi imamo. 

Kompaktni puder

1330 dinara

Paleta koju morate da imate

Paleta koju morate da imate

Bronzer i hajlajter, na jednom mestu, vaši su saveznici u konturisanju lica. Odlično se nadopunjuju i idealni su i za dnevni i za večernji make-up. Dizajnirani su tako da se odlično uklapaju uz sve nijanse šminke.

Bronzer I hajlajter paleta za kontuirisanje lica

1790 dinara

Neka vam sunce poljubi lice

Neka vam sunce poljubi lice

Nema ništa lepše od blago osunčanog tena, naročito usred zime. Ukoliko vas je planinsko sunce zaobišlo, tu je kompaktni hajlajter, veganskog porekla, koji će savršeno zameniti sunčane zrake i osvežiti vaše ice.

Kompaktan hajlajter sa ogledalom, veganskog sastava

1330 dinara

Decentno i prirodno

Decentno i prirodno

Rozikaste, bež i braon nijanse uvek su dobrodošle. Savršeno pristaju svakome i na diskretan način ističu lepotu. Osim pastelnih tonova, tu je i svetlucavi efekat, za one koji vole refleksiju.

Paleta senki za oči

1570 dinara

Sjaj u boji maline

Sjaj u boji maline

Hidratantni balzam za usne u boji maline, ima li šta lepše i korisnije. Neka vam uvek bude pri ruci, a vaše usne će biti glatke i zaštićene, sa neodoljivim nežnim sjajem.

Balzam za usne

730 dinara

Jedna olovka, dve funkcije

Jedna olovka, dve funkcije

Obrazi i usne vole boje, a ova olovka biće vaš omiljeni proizvod za ulepšavanje. Veoma je praktična, lepo se razmazuje i s lakoćom se postiže željeni efekat - obrazi i usne koji odišu zdravljem i lepotom.

2u1 ruž i olovka za usne i obraze

1090 dinara