Model Stella Maxwell je novo Max Factor lice

Max Factor otkriva najnovije lice ovog brenda, modela i zvezdu društvenih medija, Stellu Maxwell.

Rođena u Belgiji i odrasla na Novom Zelandu, Stella je krasila naslovne strane časopisa Vogue i Harper’s Bazaar, i šetala modnim pistama za Versace, Chanel i Marc Jacobs. Njena moć transformacije i stil života ne samo da su joj doneli preko 2 miliona pratilaca na Instagramu, već se savršeno uklapaju u ideju o savremenoj lepoti po kojoj je Max Factor poznat širom sveta.

Kao trenutno najtraženiji model u svetu mode i lepote, Stella se pridružuje sadašnjoj ambasadorki brenda Candice Swanepoel kao najnoviji član Max Factor porodice. Svoj debi Stella će imati u kampanjama koje Max Factor lansira za 2017. godinu.

I sama uzbuđena zbog saradnje sa Max Factorom, Stella Maxwell kaže:

Max Factor je stvarno kultni make-up brend a ja obožavam da eksperimentišem sa šminkom. To što su me izabrali da bude njihovo najnovije lice je ostvarenje sna za mene. Uzbuđena sam i što se pridružujem Candice koja je, kao i ja, jedan od anđela Victoria’s Secret. Sećam se da sam krišom uzimala od sestre Max Factor proizvode kada sam prvi put otkrila sve čari šminke i danas se, više nego ikad, oslanjam na njih kada treba da odgovorim na brojne zahteve mog prebukiranog rasporeda. Jedva čekam da otkrijem šta je sve Max Factor pripremio za 2017!“

„Uzbuđeni smo što se Stella pridružuje Max Factor porodici. Pored njene prirodne lepote, privukli su nas Stellino samopouzdanje, energija i vedrina. Ona je pravi kameleon i donosi smele odluke kada je reč o izgledu. Njena iskrena ljubav prema šminci i spremnost da se transformiše čine Stellu pravim Max Factor ambasadorkom i savršenim izborom za našu publiku, izjavila je Karen Owen, potpredsednica Max Factor marketinga.


Za dodatne objave i najnovije vesti iz Max Factora, pratite Max Factor i Stellu na Instagramu: @maxfactor @stellamaxwell

Pročitajte još

Pročitaj još