BEZBOLNO, LAKO I TRAJNO: Sve što ste želele da znate o epilaciji kod kuće!

Svi odgovori na vaša pitanja o trajnom uklanjanju dlačica na jednom mestu.

Stižu vreli letnji dani, a sa njima i lepršave haljine i mini suknje. Svaka devojka zna da nema ništa gore od planiranja rasporeda outfita prema efektima depilacije - prvi dan nakon tretmana nema suknjica zbog iritacije, sledećih pet dana nosimo miniće i ako pada kiša, nakon toga krećemo sa hulahopkama jer su dlačice već krenule da rastu, a onda već u očaju posežemo za brijačem jer se one već vide, ali nisu dovoljno dugačke za novu posetu salonu.

Verovatno ste se i sami uverili da skoro svi dosadašnji načini uklanjanja neželjenih dlaka imaju svoje mane:

Brijanjem dlačice izgledaju jače, tamnije i gušće, a vrlo često dolazi i do posekotina.

Depilacija uzrokuje crvenilo i iritaciju, a neretko i urasle dlake, a zahteva i veoma visok prag tolerancije i to za vrlo kratkoročne efekte.

Kreme za depilaciju mnogima ne prijaju, a i njihova bezbednost je vrlo upitna. Ako ih ostavite minut duže nego što treba, one mogu izazvati upale, svrab, žuljeve, pa čak i hemijiske opekotine.

Mnoge devojke su se oduševile kada su čule da sada postoji trajan način uklanjanja dlaka, dok nisu videle cenu epilacije, koja nije zanemarljiva, naročito kada se uzme u obzir da tretman treba ponavljati više puta.

Koji je najbolji način uklanjanja dlačica?

Možda ste se i vi već zapitali kada će stići trajno rešenje za ovaj problem koji neće iziskivati stalne odlaske u salon, posekotine, iritacije, ni infekcije.

Imamo dobre vesti - Philips Lumea IPL će vam omogućiti glatku kožu bez bilo kog od ovih problema, sa efektima koji traju.

Zahvaljujući SenseIQ tehnologiji, novi Philips Lumea 9000 donosi trajno olakšanje - čak 6 meseci bez dlačica nakon punog tretmana, koji ćete moći da ponavljate kada god vi poželite!

Najnapredniji aparat na tržištu emituje čak 450,000 bljeskova koji uništavaju malje na telu u korenu, produžavajući osećaj glatkoće i nežne kože.

Pred nama je #Lumea Revolution!

Budi spremna u svakom trenutku, za sve izazove koji su pred tobom.

Zašto izabrati Philips Lumea 9000?

Sigurno ste već videli da je ovaj aparat zapalio društvene mreže. Gotovo sve blogerke su se već pohvalile neverovatnim rezultatima, jer do sada zaista nije postojalo ništa slično.

Najzad nešto što zapravo radi!

Ako vam je dosadilo da svakog meseca zakazujete tretmane i čekate u salonu, a možda vam nije svejedno kada treba da se svlačite, sada se možete osloniti na trajne efekte koje pruža Lumea 9000.

Pozdravite se sa uraslim dlačicama, efektom grebanja na nogama i nepredviđenim posekotinama.

Sada ćete uvek imati rešenje na dohvat ruke i glatkoću koja traje čak šest meseci!

Nakon što intuitivno prepozna tvoj tip kože da bi ti prilagodio željeni intenzitet, ovaj inovativni aparat emituje svetlosne impulse na koren dlačice i na taj način ih uspavljuje.

Čuli ste od drugarica da epilacija pruža neprijatan osećaj, da je bol nepodnošljiv, te da se ne bi usudile da se ponovo usude na tretman?

Da li i korišćenje aparata Philips Lumea Serije 9000 boli?

Možete da odahnete - Lumea 9000 pruža potpuno bezbolan način trajnog uklanjanja dlačica. Neagresivna IPL metoda prijaće i onima sa niskim pragom tolerancije na bol, kao i devojkama sa osetljivom kožom.

Nema više stresa, dosadnog zakazivanja i bola. Skuvajte kaficu, pustite omiljenu seriju i opustite se!

Koliko tretmana je potrebno da biste se skroz rešili dlačica?

Trebaće vam oko pola sata da se rešite dlačica sa celog tela. Da biste bili potpuno mirni šest meseci, a možda i duže, trebalo bi da ponovite tretman aparatom Lumea 9000 četiri ili pet puta. Napravite razmake od dve nedelje između tretmana, a onda ćete u zavisnosti od toga koliko vam se brzo vraćaju dlačice, ponoviti tretman svakog ili svakog drugog meseca.

Nakon 12 tretmana, nećete morati da razmišljate o neželjenim dlačicama pola godine ili više.

Philips Lumea Serije 9000 je razvijena u saradnji sa najpriznatijim svetskim dermatolozima da bi čak i devojke čija je koža sklona iritaciji mogle trajno da se reše neželjenih dlačica.

SmartSkin senzor će izabrati koje je od pet ponuđenih jačina idealno baš za tvoj tip kože, a nakon samo tri tretmana, intenzitet dlaka će biti smanjen za čak 93%!

Da li se Philips Lumea Serije 9000 može koristiti na svim delovima tela?

Da! Uz aparat ćete dobiti četiri nastavka koji će vam pomoći da uklonite dlačice sa nogu, nausnica, pazuha, intimne zone ili bilo koje druge regije.

Da li se Philips Lumea Serije 9000 može koristiti leti?

Da! Iako tretmane laserske epilacije mnoge devojke odlažu za zimske mesece, novi Philips Lumea Serije 9000 možete koristiti i u najsunčanijim mesecima. Pustite kožu da odmori jedan dan pre sunčanja i spremne ste za plažu! Uz aparat ćete dobiti i torbicu u kojoj Philips Lumea Serije 9000 možete poneti i na more!

Da li je aparat Philips Lumea Serije 9000 skup?

Ovo je investicija koja će vam trajati ceo život - jednom kada nabavite Philips Lumea Serije 9000, bićete zauvek mirni! Ako kupite Lumea Bri model do kraja godine, ostvarujete MoneyBack pogodnost - ako iz bilo kog razloga ne budete zadovoljne, dobićete sav novac nazad.

Kada registrujete svoj aparat na Philips.rs, ostvarićete produženu garanciju od dodatnih godinu dana. Ukupno, tri godine!

Da li i muškarci mogu da koriste aparat Lumea 9000?

Da - iako je aparat optimizovan za žene, efikasan je i u eliminaciji dlačica kod pripadnika jačeg pola. Zamislite koliko ćete vremena uštedeti kada se jednom i zauvek rešite neželjenih dlačica!

Budi spremna u svakom trenutku, za sve izazove koji su pred tobom!

PROMO

Pročitajte još

Pročitaj još