Nina Dobrev otkriva njenu beauty rutinu

Glumica se ponovo vraća na televizijsku scenu...

Nakon šest godina u popularnoj seriji “The Vampire Diaries” i gostovanja u “Degrassi: The Next Generation”, Ninu ponovo možemo videti na tv-ekranima, ovog puta u CBS komediji “Fam”. Pošto glumica izgleda bolje nego ikada pre, odlučili smo da je pitamoda nam otkrijenju tajnu lepote i nege iste. Jedno je sigurno – da ne voli da štedi, niti da preskače ni jedan korak, što rezultuje savršenom kožom lica. Pogledajte kako ona to radi – možda vas inspiriše ili nauči nečem novom...

“Rečeno mi je da bi trebalo biti što blaži prema koži, pogotovo u predelu očiju, ali ja obično ne praktikujem to”, rekla je Nina i počela da uklanja šminku uz pomoć maramice i Simple proizvoda za skidanje makeup-a. Sledeći na redu je Dr. Barbara Sturn proizvod za čišćenje koji nanosi u manjoj količini (dve pumpice) na lice, kružnim pokretima. To radi u tri dela: počinje sa obrazima, zatim prelazi na bradu i vilicu i kompletira sve masažom T-zone. Nakon što opere lice mlakom vodom, lagano utapkava i suši lice pamučnom krpom. Nina hidrira lice koktelom Dr. Sturm hijaluronskom kiselinom i Super Anti-Aging serumom, a usne L'Occitane's Shea Ultra Rich balzamom. “Volim da i moje usne dobiju malo kreme.”

Dva puta nedeljno i “pre velikihdogađaja”, glumica koristi LED Deessee masku koju je prvi put videla kod Kate Hudson na Insatgramu. Uglavnom koristi crveno svetlo zbog anti-age prednosti, a ponekad i kombinaciju plavog i crvenog radi lečenja akni ili sličnih nesavršenosti na koži.

Noću nanosi jaku hidratantnu kremu jer “na taj način koža tokom cele noći upija sastojke koji prave magiju”. Ostatak rutine pogledajte u nastavku:

V.R.

Pročitajte još

Pročitaj još