Self Tanning - Sve što treba da znate o „umetnosti“ sunčanja kod kuće

Tajne jedinstvenog osunčanog izgleda.

Zbog naglog porasta temperature i godine koju smo proveli u karantinu, moguće je da vas je sezona šortsa zatekla nespremne. Ukoliko je vaša koža bela i želite da primenite proizvod za samopotamnjivanje otkrivamo vam sve što treba da znate o „umetnosti“ samotamnjivanja, tako da možete brzo i bezbedno da dobijete savršeni ten kod kuće pre prve šetnje plažom.

Jedan dan pre nanošenja sredstva za samopotamnjivanje uklonite neželjene dlačice. Zatim koristite piling za uklanjanje mrtvih ćelija, a zatim kožu dobro nahranite uljem ili kremom. Ovo će osigurati da se krema nanese ravnomerno i da neće doći do promene boje.

Aplikacija

Izaberite mesto sa dobrim, prirodnim svetlom, idealno ispred ogledala u punoj dužini, tako da možete na najbolji način primeniti proizvod.

Zatim, koristeći posebne rukavice uključene u paket proizvoda, započnite nanošenje nežnim, ali brzim pokretima.

Počnite od stopala i krenite do vrha, završavajući licem, ako želite. Za prirodniji rezultat, izbegavajte nanošenje proizvoda direktno na zglobove, ramena i tabane i zadovoljite se količinom koja vam je ostala na rukavicama. Potrebna je posebna pažnja na grubim delovima kože, kao što su laktovi, kolena i vrat, kako bi rezultat bio što ujednačeniji.

Bonus saveti

-Ispravite sve greške i promene boje pomoću rukavice za piling.

-Nakon što se proizvod osuši, izbegavajte kontakt sa vodom nekoliko sati, a zatim se okupajte mlakom vodom i mekanim sunđerom.

-Da biste poboljšali preplanulost, nanosite hidratantno ulje nakon svakog kupanja.

-Za blistavu i sjajnu preplanulost, ponovite nanošenje proizvoda za samopotamnjivanje svakih 5 dana.

foto:Pinterest

Pročitajte još

Pročitaj još