Tajne lepote Cindy Crawford

Od rutina za negu kože do treninga za zategnutu figuru u bilo kojoj dobi.

Bila je jedan od najpoznatijih supermodela svih vremena, danas je ambasador mnogih brendova, promoviše zdrav način života i ima ćerku Kaiu Gerber koja korača njenim stopama u svetu mode.

Cindy Crawford je i danas ikona stila za veliki broj ljudi. Njeno nežno lice, veliki koraci na najpoznatijim modnim pistama - Versace, Chanel, foto snimanja za glavne modne časopise, pomogli su joj da stekne popularnost koju i danas uživa.

Iako je njen život dalje od središta pažnje nego što je nekada bio, Cindy Crawford nije izgubila dobre navike.

Briga o održavanju istreniranog i zategnutog tela bez odustajanja od kvalitetne kozmetike, njene su tajne lepote. Polazeći od proizvoda svoje linije za negu kože, Meaningful Beauty, koja je veoma popularna u SAD-u, bivši supermodel pretvorila je beauty rutinu u pravi životni stil.

Jedna od tajni lepote Cindy Crawford je redovan trening. Konkretno, ona u svoju rutinu uključuje dve sesije pilatesa nedeljno, uz traku za trčanje i koncentrisani trening snage. Među njenim najvećim strastima, koja kombinuje fizički trening sa dobrim trenucima za um, jeste izlet u društvu – prijatna zabava koja je dobra za dušu i telo.

Druga temeljna komponenta rituala lepote Cindy Crawford je meditacija. Kao što je uvek otkrivala, razvila je redovniju praksu meditacije tokom protekle godine. Sa karantinom i pandemijom, tehnike opuštanja i meditacije postaju sve popularnije u svakodnevnoj rutini mnogih - od besplatnih aplikacija i kurseva do privatnih sesija, mogućnosti pristupa tim tehnikama su sve dostupniji.

A šta je sa kožom lica? Cindy Crawford je strastveni ljubitelj kozmetike i raznih tretmana. Kao što je navedeno, njena noćna krema Beauty Age Recovery pomaže obnavljanju ćelija i idealna je za nanošenje pre spavanja. I ne samo to, čak se i unos vitamina i dodataka, posebno onih koji imaju za cilj povećanje hidratacije i elastičnosti, pokazao kao čudo za Crawford koja ih svakodnevno koristi, ali preporučuje da se uvek prvo obratite lekaru, kako bi izabrao najprikladnije proizvode za vaše telo.

harpersbazaar.it

Pročitaj još iz kategorije Nega kože