Kim Kardashian predstavila tri nova parfema inspirisana Kimoji simbolima

Kim Kardashian West je navodno napravila “milionski minut” uz pomoć svojih emoji simbola – Kimoji. Sa druge strane ima veoma uspešan brend parfema i bilo je samo pitanje vremena kada će ova dva biznisa spojiti u jedan. Ovog jula ovo postaje stvarnost.

“Vibes”, “Peachy” i “Cherry” su tri nova parfema njenog KKW Fragrance brenda, koji već sad uspešno prate njihove prethodnike, “Crystal Gardenia”, “Kimoji Hearts” i “KKW Body”, a koji će zvanično biti predstavljeni 17. jula. Bočice su na prvi pogled slatke, što se i očekuje iz Kimoji linije parfema, dok su mirisne note slatke i voćne, što je odlično ako volite ovakve parfeme.

“Kimoji Cherry” je kao što mu i samo ime kaže parfem smešten u trešnju umočenu u beli krem. Njegove note su sočna crvena trešnja, malina, jagoda, trešnjin cvet, latice gardenije, vanila i mošus. “Kimoji Peach” je “breskva” parfem koga čine slatka breskva, sveža nektarina, latice jasmina, cvet breksve, kremasta vanila, sandalovina i mošus. Na kraju linije se nalazi “Kimoji Vibes” parfem – crna bočica u obliku oblaka sa njegovim nazivom. Note “Kimoji Vibes” parfema su lubenica, bergamot, ananas, cvet jabuke, latice božura, svež jasmin, kedrovina, amber i mošus.

Parfemi su idealni za toplo leto, tako da se spremite za brzu kupovinu!

V.R.

foto: KKW Fragrance

Pročitajte još

Pročitaj još