Recepti za topli džin: savršena alternativa kuvanom vinu za zimu

Kuvano vino sa mirisnim cimetom je sinonim za novogodišnje praznike.

Međutim, novogodišnje piće ne mora uvek biti kuvano vino ili punč, jer je topli džin takođe savršena alternativa za dane praznika.

Kao novo trendi piće, ove zime uživamo u vrućem džinu, koji je pripremljen sa voćnim komponentama. I što je najbolje od svega: čak i klasika - poput Negronija ili Gin Tonika – izgleda savršeno u toploj verziji.

Hot Gin: ovo piće ima dugu tradiciju

Vrući džin zvuči kao novo trendi piće, ali zapravo ima dugu tradiciju. Novogodišnji sajmovi održavaju se u Londonu od 18. veka. Čak i tada, ljudi su došli na ideju da jednostavno uživaju u vrućem džinu na niskim temperaturama i tako mogu da piju svoje omiljeno piće tokom hladne sezone. Ova ideja sada dobija novi podsticaj i s jedne strane je ukusna alternativa klasičnom kuvanom vinu, a s druge strane savršeno piće za sve ljubitelje džina.

Izdvojili smo naša tri omiljena recepta za topli džin. Otkrijte ih u galeriji fotografija. Živeli!

Pročitajte još