Smart Water je hidracija koju preporučuju Jennifer Aniston i Kylie Minogue

Leto je vreme kada uglavnom sija sunce i kada bi uvek trebalo da sijate vi!

Svi znamo koliko je to težak zadatak, uz sve obaveze kojima leti uvek pridodamo još neku i manjak vremena za bavljenje sobom. Generalno, koje god da je godišnje doba, savremeno društvo uvek iznova pomera granice naših mogućnosti i tera nas da nalazimo načine da uradimo više. Idealnog saputnika u svim dnevnim uspesima i dostignućima odavno imaju ljudi širom sveta, a sada ga možete imati i vi. Da bismo bili aktivni, bilo fizički ili mentalno, potrebno je da se balansirano hranimo i uvek dobro hidriramo. Za to je najbolje rešenje Smart Water – voda inspirisana oblacima. Ovu vodu uvek sa sobom imaju holivudska glumica Jennifer Aniston i britanska pevačica Kylie Minogue, što je potvrda njenih svojstava koja obezbeđuju hidraciju za lepotu koja traje i um koji osvaja.

Inspirisana prirodnim procesom nastanka i kruženja vode u prirodi, kompanija Coca-Cola je stvorila novi proizvod – Smart Water. Korišćenjem najsavremenije tehnologije, ova inovativna kompanija je ponovila prirodni proces njenog kruženja i stvorila čistu vodu koja zahvaljujući dodatim mineralnim solima kalcijuma i magnezijuma ima svež i osoben ukus koji pruža najbolju hidraciju dok ste u pokretu.

Smart Water pruža savršenu hidraciju za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane za uspeh, a sada je možete kupiti i kod nas. Pored njenih osobenosti, Smart Water je već prepoznata kao broj 1 premium brend u svetu koji je deklaracija urbanog životnog stila, samosvesti, uspeha i prestiža. Leto je došlo, a sada ga možete učiniti još zanimljivijim jer ćete uz Smart Water moći da uradite više od očekivanog.

Pročitaj još