Defenderom do zvezda

Nesvakidašnja avantura pod vedrim planinskim nebom na Divčibarama

Početkom oktobra, Defender je svojim gostima priredio autentičan „raw“ događaj u predivnom planinskom ambijentu Divčibara. 

Tokom dva dana, uz zvuke vetra i miris četinara, posetioci su uživali u nezaboravnom iskustvu – vožnja po planinskim brežuljcima tokom dana zaokružena je spektakularnom večerom na otvorenom, s predivnim pogledom na netaknutu prirodu.  

Defender je auto dizajniran sa svrhom, osmišljen da uzbuđuje i vozi na daleka, i manje pristupačna, mesta. Off-road vožnja je uz njega pravo zadovoljstvo, a specijalna prilagodljivost svim vrstama terena čini duga putovanja udobnim. Izdržljiva nova D7x struktura dizajnirana je da izdrži postupak ispitivanja u ekstremnim uslovima i nadilazi normalne standarde za SUV vozila.  

Inteligentna off-road tehnologija Land Rovera Terrain Response 2 unapređena je novim Wade programom, dok tehnologija Configurable Terrain Response omogućuje vozačuima da preciznije podese postavke. 

Sve ovo čini ga sposobnim za izuzetne poduhvate. Defenderom se zaista doseže do zvezda, a koncept događaja pažljivo je osmišljen kako bi se na najbolji način predstavio avanturistički duh ovog poznatog brenda. 

Mesto gde se susreće vazduh sa Mediterana i Karpata

Planina Maljen izabrana je zbog svog specifičnog geografskog položaja – ovde se susreću vazdušne mase s Mediterana i Karpata, zbog čega je vazduh bogat jodom, a klima prijatna i blaga. Posetioci su se osećali opušteno i puni energije, dok je izazovan teren bio idealan za test vožnju Defenderom

Tokom dana, gosti su vozili kroz guste travnate površine okružene šumama bukve i jele. Kada je pala noć, postali su zvanice na pažljivo osmišljenoj večeri pod zvezdama. 

Ekskluzivna večera pod otvorenim nebom 

Renomirani beogradski šefovi kuhinje Nikola Rosić, Krsta Simović i Nenad Atanasković, inače sudija poznatog kulinarskog TV šoua Master Chef, specijalno za ovu priliku osmislili su večeru u sedam gangova. Inspiraciju za recepte crpeli su iz lokalnog podneblja, prirode i reljefa. Meni je uključivao lokalne namirnice poput divljači, šumskog voća i bilja Divčibara, a poseban šarm večeri dala je priprema hrane na „open flame“ grilu, na očigled gostiju. 

Promo

Najnovije